Ви знаєте хто найрозумніший серед знаків зодіаку?

Поділитися

12 місце – Овен
Почесне 12 місце дістається Овнам аж ніяк не за дурість: по-перше, автору ще пожити хочеться, а по-друге – це все-таки неправда. Овни аж ніяк не дурні. Овни просто керуються принципом «Думати менше треба! А міркувати більше!». У всякому разі, вони так кажуть.

Нам же з боку здається, що Овни в принципі не думають перед тим, як діяти, але на позитивний результат дій це, як не дивно, не впливає. Ну, а якщо раптом небо впаде на землю і необдумані дії Овна приведуть до неправильних наслідків – Овен просто зробить вигляд, що так і було задумано. І в цьому йому рівних, до речі, немає.

11 місце – Риби
У Риб розуму палата, але їм і не треба. Тому що багато думати шкідливо: від цього інтуїція починає давати збої, Сахасрара засмічується і ментальні повідомлення в Небесну Канцелярію швидше буде відправити. При цьому Рибки умудряються вважатися мало не геніями, що, втім, недалеко від істини: ви ось пробували замість розуму інтуїцією користуватися?

Ото ж бо ж. Єдине питання, в якому Рибки своїй видатній інтуїції чомусь не довіряють – це питання фінансів. Мабуть, саме при погляді на Рибку, яка намагається примножити свої капітали, і народилося безсмертне «Засоби у нас є. У нас розуму не вистачає» (с)

10 місце – Телець
Ну, як то кажуть, шоб ми всі були такими розумними відразу, як Телець – потім. Тому що Телець залізобетонно міцний саме заднім розумом: ось Тельцю заздалегідь було відомо, що саме цим все і закінчиться – не те що вам, дурням. Дурні в цей момент роблять винувати обличчя і шкодують, що не прислухалися до мудрого Тельця. Який, насправді, нічого і не говорив, а мовчки сидів і старанно думав.

Це він зараз говорить, і на все у нього є готове рішення і мудра порада, а так же план А, план Б і план на всі інші літери алфавіту. Але! Якщо Тельця як слід напоїти, або, скажімо, якісно налякати, він почне мудрувати більше за Козерога і Діву разом узятих, і безкоштовно обсипати всіх бажаючих дарами своєї видатної життєвої мудрості. Чому Тельці не хочуть завжди робити це до локального апокаліпсису, а не після – ми точно не знаємо. Швидше за все, Тельці вірять, що дурнів вчити – тільки псувати

9 місце – Рак

Рак – природжений консерватор: розум треба тренувати все життя, значить – що? Значить, будемо тренувати. А ось про те, що методи тренувань можна міняти – нічого сказано не було. Тому чому в школі і інституті навчили – того і вистачить. На цьому, власне, можна і до пенсії допливти.

А безодню розуму, видану дорогим Всесвітом, на всілякі дурниці витрачати не треба – хіба мало, скінчиться ще. Розум потрібен, щоб іноді з розумною людиною поговорити можна було. З самим собою, тобто.

8 місце – Скорпіон
Геній і злодійство – дві речі несумісні, сказав Олександр Сергійович Наше Все, але ми думаємо, що це йому який-небудь Скорпіон нашептав. Бо ще як спільні!

Ви запитаєте, так чому ж Скорпіон не на першому місці, і чому в гороскопі взагалі до сих пір є хтось, крім Скорпіонів? З таким розумом можна ж захопити всесвіт і найвищим міжгалактичним указом просто взяти і скасувати всі інші знаки, так? Ні. Не можна. Тому що Скорпіону не тільки розуму відсипали щедро, але і багатим емоційним світом наділили.
Так що Скорпіон, толком не встигнувши усвідомити і обдумати будь-яку незрозумілу ситуацію, вже скаче на козі по іподрому, на ходу розриваючи баян. Але ось наслідки своїх емоційних сплесків, як правило, ліквідує з розумом, це правда.

7 місце – Терези
Сьоме місце дістається Терезам, разом з красивою медалькою і дипломом «Буриданів віслюк вищої категорії» (ах, не розумієте, що таке Буриданів віслюк? Ну погугліть, впізнаєте себе). Коли в Небесній Канцелярії почалася роздача розуму, Терези свою немаленьку частку отримали в порядку загальної черги, а ось інструкцію по застосуванню взяти забули (загубили, порвали, випрали з джинсами, випадково залили червоним вином і т.д.).

І тепер їм зовсім незрозуміло, де кнопка у раціонального мислення, і яким чином зупинити цей чортів маятник між «А може, не треба?» і «Треба Федя, треба». З іншого боку, коли на небесні прилавки викинули, нарешті, дефіцитну чуйку на гармонію навколишнього світу і внутрішнього простору, Терези заволали «Ви тут не стояли!», Розіпхали натовп ліктями і забрали все в одні загребущі лапки. Тим, власне, і рятуються.

6 місце – Козеріг
Почесне центральне місце дістається Козерогам, у яких розуму стільки, що впору організовувати благодійну акцію на центральній площі міста і заганяти туди дурнів в добровільно-примусовому порядку. Ні, чесно: якби Козероги поділилися малою часткою свого розуму зі стражденним людством, воно б вже побудувало комунізм в сусідній галактиці.

Просто тому, що Козеріг знає все. Тобто взагалі все. У тому числі – як побудувати комунізм в сусідній галактиці. Єдине, чого не знає Козеріг – це як жити-то? Тому що функція «життєва мудрість» у Козерогів атрофувалась. Як атавізм.

5 місце – Лев
П’яте місце займають Леви – подаруночок заздрісним астрологам, яких так засмучує левова зоряна карта, що вони аж їсти не можуть: ось все у Левів краще, ніж у інших! Де, питається, справедливість? Відповідаємо: справедливість – вона в тому, що Леви, безумовно, дуже, дуже розумні.

Схоплюють все на льоту, вміють прокачувати інтелект до 80 рівня між справою, взагалі не напружуючись, і жвавість розуму зберігають до глибокої старості (так, вони ще й живуть довго). Але всі скарби свого могутнього розуму Леви витрачають не допомогу вдячному людству, не на великі відкриття, і навіть не на збагачення себе, коханого.
великі вчені й генії дедукції. Правда, коли вони зі своєю гострою і стерильною, як скальпель, логікою намагаються лізти в незбагненні надра людських душ, виходить якась ж..па. У сенсі – горе виходить. Від розуму.

Вони просто будують наполеонівські плани. Завжди. Ось прям з ранку, вмостивши свій прекрасний зад на санфаянсовий трон роздумів і починають будувати. А втілювати це все в життя, зрозуміло, не царська справа.

4 місце – Водолій

Трохи не дотягли до трійки лідерів розумниці Водолії, які зараз, зрозуміло, дуже образилися: вони-то напевно розраховували на 12 місце, а ще краще – на категорію поза загальним списком. «Ля-ля-ля, я у мами дурник» – як би говорить нам Водолій і активно демонструє ступінь воістину видатного кретинізму в найпростіших життєвих ситуаціях.

Нічого не скажеш – розумно. Але нас не проведеш, і ми-то знаємо: Водолій просто прикидається і приховує свій гострий розум, щоб його не припахали вирішувати всякі нудні проблеми, яйця виїденого не варті. Досить вже цвяхи забивати мікроскопами, ну серйозно.

3 місце – Близнюки

Сон розуму, як відомо, народжує чудовиськ, і з істинністю цього вислову згоден всякий розумний і освічений чоловік. До тих пір, поки він хоч одним оком НЕ гляне, ЩО і КОГО здатний породити розум Близнюків.

Весь секрет тут не тільки в гострому розумі і видатних аналітичних здібностях, але і в зовсім нестримній фантазії Близнюків. За це ми видаємо їм золоту медаль і тут же підступно відбираємо назад. Тому що хитрувати треба менше, так. І на зло бабусі морозити вуха теж не треба.

2 місце – Діва

Срібна медаль по праву дістається Дівам – людям, у яких в голові комп’ютер, а раніше, до ери комп’ютерів, там було повне зібрання томів національної бібліотеки, а ще раніше було «Спалити відьму!», а до того – «О, великий шаман скажи, коли боги дарують нам дощ?».

Загалом, розуму у Дів завжди було на порядок більше, ніж в середньому по популяції, так що з Дів часто виходять великі вчені й генії дедукції. Правда, коли вони зі своєю гострою і стерильною, як скальпель, логікою намагаються лізти в незбагненні надра людських душ, виходить якась ж..па. У сенсі – горе виходить. Від розуму.

 

1 місце – Стрілець
Та-дамм! І ось він – найголовніший розумник в гороскопі! У Стрільців з цією справою повна гармонія: розвинений інтелект, життєва мудрість, здатність і, що головне, бажання все життя вчитися і пізнавати нове, дотепність, красномовство, здатності до всіх наук відразу – в загальному, у Стрільців просто фантастичний розум.

На превеликий жаль ми не знайшли жодного Стрільця, який міг би чітко пояснити нам, чому ж вони при цьому часто такі дурні (і не лікуються!). Мабуть, ця таємниця не для середніх умів. Незбагненна таємниця.

Тернополянин втратив 18 тисяч гривень, купуючи авто в інтернеті

Москалі знову атакували цивільне населення України