Галереї «ДЕКО» створили лімітовану серію хусток, щоб зібрати кошти на відбудову музею Г. Сковороди

Поділитися

Частина коштів від продажу ексклюзивної колекції хусток піде на ремонт музею Григорія Сковороди на Харківщині, що постраждав від обстрілів під час війни.

До колекції увійшли три хустини блакитного, жовтого та бордового кольорів із італійського шовку. За основу дизайнерського принту взято відомий фонтан з авторського малюнку Григорія Сковороди “Нерівна всім рівність”. Зображення цього фонтану є також на сучасних банкнотах в 500 гривень.

Колекція носить провокативний слоган “Сковорода – не посуд, його в нас не вкрадеш!”. Ідейники звертають нашу увагу на культурні цінності та відбудову культурної спадщини України.

“Ми впевнені, що ця арт-колекція патріотичних хусток може стати цінною сімейною реліквією, найкращим подарунком і пам’яткою про майбутню перемогу. Це не просто яскравий аксесуар – це приклад підтримки, співпраці бізнесу та культурного сектору”, – розповіла директорка напряму “Деко” мережі “Епіцентр” Анна Бондарєва.

Придбати лімітовану колекцію можна буде вже з 19 листопада лише у галереях “Деко”, що повторно відкриваються у ТРЦ Retroville (який було пошкоджено через ракетний удар на початку повномасштабної війни) за адресою: Київ, просп. Правди, 47.

Chingis присвятив новий сингл людям, яким доводиться відпускати коханих

Tesla відкликає понад 321 000 автомобілів