Ліжка для війська: благодійна ініціатива Фонду BRAVE U Fund для підтримки ЗСУ

Поділитися

BRAVE U Fund запускає збір донатів на ініціативу “Ліжка для війська”. Наша мета – придбати 10 000 комплектів мобільних ліжок-трансформерів для військових.
Збори на байрактари, дрони, автомобілі – це дуже важливо, але ми хочемо змінити на краще умови відпочинку для якнайбільшої кількості наших захисників та захисниць.
У кожному комплекті, який придбає BRAVE U Fund – 2 ліжка. Таким чином успішна реалізація ініціативи дозволить 20 000 нашим героям мати можливість відпочити не на землі чи бетоні, а у ліжку. Тим більше, що попереду зима і питання як зберегти здоров‘я у польових умовах надзвичайно актуальне.
На першому етапі ініціативи «Ліжка для війська» фонд збирає 2,5 мільйони гривень. Це дозволить придбати 750 ліжок та якнайшвидше передати їх військовим на передову та у місця тимчасової дислокації.
Серед тих, хто задонатив на ініціативу ми розіграємо 5 унікальних принтів картини “Свята земля” з автографами переможців Євробачення 2022 KALUSH ORCHESTRA.
📍Мінімальний донат – 10 гривень. Кожні 10 гривень – шанс виграти унікальний приз. Дробити суму не потрібно, якщо ви перерахуєте одразу 500 гривень, у вас буде 50 шансів у розіграші.
📍За бажанням залиште номер телефону у формі під час платежу, щоб у разі виграшу, ми могли зв’язатися з вами швидше. Якщо донатите на монобанку, обов’язково залиште номер телефону в графі “коментар”.
📍Ці ж ексклюзивні принти з автографами членів гурту KALUSH ORCHESTRA можна отримати ГАРАНТОВАНО за внески від 200 000 гривень. Таких принтів доступно всього 10!
📍Збір триватиме 2 тижні (або до збору 2,5 мільйонів гривень) – з 12:00 27 жовтня до 00:00 10 листопада.
Підсумки розіграшу будуть оголошені у соцмережах BRAVE U Fund

Донать та бери участь у зборі!
Деталі тут: https://www.braveu.fund/raffle
Швидкий донат на МОНОБАНКУ: https://send.monobank.ua/jar/2uZYkREkkr

SANNA відвідає Тернопіль в рамках благодійного туру гурту СКАЙ на підтримку ЗСУ

У світі подорожчає цукор. А в Україні?