SANNA відвідає Тернопіль в рамках благодійного туру гурту СКАЙ на підтримку ЗСУ

Поділитися

Артистка SANNA (сАнна – укр.), донька справжнього українського козака, Петра Ващика, прямує містами України дарувати свою творчість та щирі емоції спільно з легендарним гуртом СКАЙ. Зустрінемося:

Вже цієї суботи у м. Тернопіль,

Відразу два концерти у один день 16:00 та 19:00 б-р Тараса Шевченка, 22 | Тернопільський академічний обласний український драматичний театр імені Т. Г. Шевченка

Це будуть особливі вечори для всіх українців та прихильників рок-гурту СКАЙ, якому цьогоріч в листопаді виповнюється 21 рік!

«У жовтні під час перебування на передовій спільно з гуртом СКАЙ та підіймаючи дух українським воїнам, ми з Олегом (Олег Собчук – лідер гурту СКАЙ) зрозуміли, що маємо спільну місію, тож, коли Олегу запропонували зробити благодійний тур, менеджерка СКАЙ запропонувала долучитися разом зі своїм авторським матеріалом.» – коментує SANNA.

Обмежена кількість квитків доступна за попереднім придбанням.

Частина коштів з кожного квитка буде перерахована на офіційний рахунок НБУ відкритий для підтримки ЗСУ.

Концертні зали обладнані укриттям. У випадку повітряної тривоги концерт буде продовжено одразу по її завершенні.

SANNA – українська співачка, яка розпочала свій творчий шлях з 22 років. Більшу частину свого життя SANNA прожила в Америці, після чого повернулась в рідну Україну і розпочала кар’єру професійної виконавиці. На українській сцені SANNA дебютувала з міні-альбому «З Новим роком, Милий!» в грудні 2021 року. В лютому 2022 наступний реліз, «КоханняМогоЖиття» – це романтична історія, яка розповідає про сімейні цінності, які базуються на гармонії, взаємоповазі та, звісно ж, коханні. Зйомки кліпу проходили в горах, на Кривопільському перевалі. У головних ролях – люди, які є коханням життя співачки – її чоловік та діти. В червні 2022, Санна записала пісню, яку присвятила захисникам України, «Синочки, повертайтеся живими!» На вірш батька співачки, Петра Ващика. Батько співачки був верховним отаманом Українського Вільного Козацтва діаспори США та Канади. Музика by Mophom. В серпні 2022, нова робота під назвою «Там, де мій дім», присвячену усім українцям, які були вимушені покинути власну домівку через повномасштабне вторгнення росії на територію України. Автор та саундпродюсер пісні, Mophom. В жовтні 2022 з гуртом «Скай» об’їхали лінію передової, підтримуючи захисників України, співали патріотичних та козацьких пісень.

У своїй творчості SANNA закликає цінувати те, що маємо, адже маємо ми багато, все українське, та в першу чергу нашу мову. 

Саме тому артистка відвідує передову щоб підтримати збройні сили, саме тому зібрала команду професійних музикантів та вирушає у благодійний тур Україною для підняття духу нескорених українців!

 

Як діяти під час авіаційних та артобстрілів?

Ліжка для війська: благодійна ініціатива Фонду BRAVE U Fund для підтримки ЗСУ