Погана кредитна історія – що це

Поділитися

При оформленні позики у будь-якій фінансовій організації позичальник підписує кредитний договір, тим самим погоджуючись з усіма умовами компанії, зокрема зі своєчасним погашенням заборгованості в Україні. Ситуації бувають різні, через що іноді позичальники за власним бажанням або цілком випадково можуть прострочити платіж за кредитом. Інформація про порушення кредитного договору автоматично заносяться до бази даних кредитного бюро, що негативно впливає як на фінансову репутацію позичальника, так і на його кредитну історію.

Погана кредитна історія – що це?

Кредитна історія – це інформація про кредитні зобов’язання клієнта. Деякого роду досьє, що показує, наскільки фінансова репутація позичальника чиста: кількість своєчасно сплачених кредитів і кількість прострочених платежів. Більшість кредитних організацій обмінюються інформацією про платіжну дисципліну клієнтів із кредитними бюро. Таким чином, банкіри формують кредитну історію позичальників, попереджаючи інші організації про можливих проблемних клієнтів. Кредитна історія вважається поганою в тих випадках, коли позичальник має тривалі прострочення за старими кредитами, непогашені заборгованості або велику кількість одночасно відкритих кредитів. Поганою також вважається і нульова кредитна історія. Таке досьє немає жодних даних про позичальника, що нерідко відлякує адміністрацію банку.

Чи є можливість отримати кредит з поганою кредитною історією? Оформити кредит можливо, і справді не так складно, як усі про це стверджують.

Щоб не зіткнутися з неприємним “Ні.” від банків, можна звернутися до мікрофінансових організацій за фінансовою послугою “кредит онлайн”. МФО висувають лояльніші вимоги і майже завжди без відмови видають кредит онлайн на карту, навіть за наявності поганої кредитної історії. Для того, щоб отримати необхідну позику, достатньо знайти відповідну організацію та приділити 15 хвилин свого вільного часу на оформлення заяви.

Як оформити кредит онлайн із поганою кредитною історією?

За стрімкого розвитку мікрофінансового ринку, кількість МФО в Україні вже досягає більш ніж 1000 різних компаній. Для комфортного, а головне швидкого пошуку потрібної організації можна скористатися нашою платформою по підбору кредитів онлайн – Finpanda.com.

Процедура оформлення кредиту онлайн з поганою кредитною історією:

  • Оберіть БФО

За допомогою зручного інтерфейсу досить просто вказати необхідні суму та термін кредитування і система автоматично підбере найкращі кредити від перевірених організацій. Після вибору компанії, що сподобалася, клікніть на кнопку “Отримати кредит” і вас автоматично перенаправить на офіційний сайт кредитора.

  • Виберіть суму та термін кредитування

На кожному сайті є кредитний калькулятор, за допомогою якого можна вибрати необхідні умови кредиту та одразу ознайомитись із загальною сумою кредиту для майбутнього його погашення. Клацніть на кнопку “Взяти кредит онлайн” та виконайте подальші інструкції.

  • Заповніть заявку

Внесіть всі необхідні дані та верифікуйте банківську картку для подальшого зарахування коштів.

  • Дочекайтеся відповіді компанії та підпишіть кредитний договір

Відповіді не доведеться довго чекати. У сучасних реаліях ваші дані перевіряються автоматичною системою скорингу, що дозволяє повідомити позичальника про рішення компанії протягом декількох хвилин. Кредитний договір підписати можна віртуально, за допомогою унікального коду, який прийде у вигляді SMS на номер телефону або у вигляді листа на електронну пошту.

  • Отримайте зарахування на картку

При схвальному рішенні компанії гроші будуть перераховані на картку будь-якого банку України протягом декількох хвилин після підписання кредитного договору.

Перевагою МФО є можливість покращити свою кредитну історію за допомогою своєчасного погашення короткострокових позик. Оформляючи невеликі мікрокредити, можна підвищити свою фінансову репутацію та закрити не погашені позики. Настійно рекомендуємо відповідально дотримуватись умов кредитного договору та сплачувати заборгованості своєчасно!

Знаєте який гонорар в коментатора за один футбольний матч?

Що варто знати про мову програмування Ruby?