Причина популярності AXS Infinity: особливості гри та криптовалюти

Поділитися

Платформа Axie Infinity – ідеальне місце для того, щоб доступним, освітнім та цікавим способом познайомитися з можливостями технології блокчейн. Компанія вже здобула успіх у цьому питанні, оскільки з її допомогою стався помітний прорив у блокчейн-індустрії у багатьох країнах, що розвиваються. Ознайомитись із оглядом на Axie Infinity можна у блозі криптобіржі WhiteBIT. Команда розробників гри стала першопрохідниками, які вирішили перетворити ігрову сферу за рахунок впровадження реальної внутрішньоігрової економіки.

Що примітного в Axie Infinity

Якщо ви хочете стати частиною світу Axie Infinity, можна скачати гру з офіційного веб-сайту. Для початку необхідно купити собі свого роду вихованців під назвою Аксі. Кожна тварина має шість із сотні різних потенційних частин тіла, при цьому кожна з них дає їй унікальний бойовий прийом. Як результат – вдається створювати практично нескінченну кількість монстрів. У більшості випадків звірі мають порівняно слабкі характеристики. Але якщо доступна сильна комбінація частин тіла, це може дати дивовижні показники.

Якщо порівнювати з іншими блокчейн-играми, то тут на контроль популяції діє обмеження: кожного Аксі можна виводити лише 7 раз. Компанія пропонує спеціальний майданчик, на якому учасники можуть знайти відповідну для свого Axie пару. Це дозволить значно підвищити ймовірність здобуття потужного потомства. На додаток до токенів Smooth Love Potion (SLP) для розведення потрібно заплатити 0,005 ETH.

AXS – криптовалюта усередині гри, яка активно використовується і на криптобіржах. У найближчому майбутньому цифровий актив можна буде використовувати для стейкінгу, щоб мати регулярний відсотковий заробіток. На відміну від інших монет, власники цієї крипти для отримання прибутку мають грати та голосувати.

Як отримати токен AXS і використовувати його для заробітку?

Перші монети стануть доступними після реєстрації в грі. Від користувача знадобиться створити обліковий запис на офіційному сайті Axie Infinity, після чого підготувати та активувати гаманець Ronin Wallet для подальшої роботи з токенами. Ігровий процес запускається після придбання трьох міфічних особин Аксі. Для їхньої покупки можна використовувати криптовалюту Ethereum. Вказані монети необхідно внести на гаманець Ronin Wallet. Заробити токени AXS можна такими способами:

  • Участь у боях на арені.
  • Вдосконалення території та ігрових предметів.
  • Створення та розвиток тварин Аксі.
  • Колекціонування та продаж рідкісних ігрових предметів.

Щоб отримати цифрові монети та заробляти на них, можна використовувати стейкінг та трейдинг. Криптовалютна біржа WhiteBIT пропонує токен у валютній парі AXS/USDT. На торговому майданчику ви завжди можете відстежити актуальну вартість у режимі реального часу.

Антибіотики: правила приймання

Как выбрать Айфон 13 б/у?