Як вибрати об’єм холодильника: практичні поради

Поділитися

Мабуть, немає жодної сучасної кухні, де не було б холодильника. Сьогодні виробники пропонують купити холодильник, який може відрізнятися функціональністю, енергоспоживанням та габаритами. Однак саме об’єм пристрою найчастіше є основним критерієм вибору. Одним потрібен місткий холодильний апарат, в якому буде розміщуватись величезна кількість запасів продуктів, іншим же зовсім ні до чого великий обсяг. В інтернет-магазині Storeinua ви знайдете багато цікавих пропозицій компактних і габаритних холодильників за приємними цінами. Ми ж розповімо, як підійти до їхнього вибору.

Визначаємо оптимальний об’єм холодильника

За об’ємом холодильники поділяють на три категорії:

  • компактні;
  • середні;
  • місткі.

Перша група включає невеликі моделі, чия місткість знаходиться в діапазоні 50-100 літрів. Такі малюки ідеально підходять для студентів чи неодружених, які не люблять готувати безліч страв та зберігати неабиякі харчові запаси. Ми радимо вибирати такі модифікації для невеликих кухонь, при цьому варто враховувати шумність апаратів та необхідність щотижневого розморожування морозильного відділення.

Середні рефрижератори містять приблизно 100-250 літрів. Вони призначені для сімей до трьох осіб і оснащуються середнім морозильним відділенням. У каталозі Storeinua ви знайдете великий асортимент таких моделей, що відрізняються як за функціоналом, так і за вартістю. На наш погляд, це буде оптимальним вибором, якщо ви не бажаєте переплачувати за габарити.

Третя категорія холодильників характеризується об’ємом 250 літрів і більше. Звичайно, такі рефрижератори дозволять вам не турбуватися про наявність вільного місця для фруктів, овочів, м’яса та інших продуктів, проте не всі кухні готові прийняти таку велику техніку.

Висновок

Роблячи вибір, намагайтеся звернути увагу на два фактори: наявність вільного місця на вашій кухні та кількість продуктів, які ви зазвичай зберігаєте в холодильнику. Безумовно, всім нам хочеться мати місткий пристрій, в якому без проблем поміститься все необхідне. Але в деяких випадках краще задовольнятися золотою серединою для збереження простору та можливостей встановлення іншої техніки та меблів.

Обзор шин: Bridgestone Blizzak LM005

Національний олімпійський комітет у “надійних” ригіоналівських руках