Пісня, від якої і сльози, і посмішка

Поділитися


Авторка та виконавиця Mariia Tkachuk представила нову роботу “Давай ми”, яка викликає одразу цілий вир емоцій.
Дитина, що за цей рік, як і мільйони українців, відчула на собі весь жах війни, страх під час перебування в укриттях, тимчасовий виїзд за кордон з мамою та, нарешті, повернення додому до Києва, вирішила через свій вокал та музику надати сил кожному і кожній в України.

Пісня “Давай ми” була написана ще до 24 лютого 2022 року, але так і не була записана на студії. Пісня мала на меті саме заклик до дітей країни більше творити, розвивати свої таланти, давати волю своїм мріям та реалізовувати їх. Але повномасштабна війна росії проти України надала пісні зовсім іншого звучання та сенсу.

“Моя музика – це квінтесенція моїх переживань, мрій та емоцій людей, що мене оточують. Мені так боляче спостерігати за новинами та повідомленнями про біль та страждання українських дітей. Я безперервно шукаю в собі сили на позитивні емоції та енергію, якою хочу заряджати однолітків та їхніх батьків”, – коментує Марія – “Мені так мріється про те, що вже зовсім скоро ми забудемо про звук повітряної тривоги, про укриття, як і про існування росіян, врешті-решт, на нашій землі”.

Меседж чуттєвої пісні про добро з ніжним вокалом Марії підкріплено дуже однозначними кадрами у відеороботі від режисера Олександра Хоменка та його команди (які зняли відео для учасників НацВідбору на Євробачення 2023 гурту Tember Blanche). Війни мають закінчитись назавжди, а весь світ об’єднатись заради миру – раз і назавжди.

“Реальність часто диктує нам тяжкі правила, які заганяють у відчай і опускають руки. Час все змінити, наш час – все змінити!”, – додає співачка.

Після початку повномасштабного вторгнення всі свої пісні Марія записувала у підвальній студії під обстрілами в Києві. Завершуючи зведення треку “Давай ми”, команда Марії надіслала роботу звукорежисеру з команди Billie Eilish (Rob Kinelski), який не відмовив у консультації, що надала треку ще більш смачного звучання.

Загалом, після повернення восени до Києва, Марія почала активно працювати над новим матеріалом та новим звучанням. Тепер воно доросліше та гостріше, артистка надихається найкращими музикантами світу. Цікаво, що у першій половині 2023 року Марія Ткачук планує великий концерт, що має на меті стати одною з характеристик нашої перемоги над рашистами.

Тож, віримо у воїнів з ЗСУ! Допомагаємо донатами, роботою на користь країни та своїм творчим потенціалом!

Слава Україні!

Казино 777 Original и интернет развлечения

Відсутність світла, води, опалення, все можна пережити. Аби тільки без рашки