«Трушні гуцули» T.HUTSULS з Коломиї презентують пісню-протест «Не мала» і драйвове відео до неї

Поділитися


«Не мала» – четвертий сингл молодого колоритного гурту із прикарпатського міста Коломия T.HUTSULS (три попередні – «Нічна» (2021), «Хвилями» (2022), «Сум вівчара» (2022). Кожна із цих пісень, а також відео до них, уже полюбилися меломанам. Тепер черга вибухової пісенної новинки від «правдивих гуцулів» завойовувати серця слухачів.
«Не мала» – пісня-протест молодої дівчини, яка відмовляється жити за умовностями та стереотипами суспільства. Вона прагне вільного вибору. Вона хоче бути собою. Протест, який оживає у новій пісні T.HUTSULS«Не мала», добре знайомий кожній дівчині-підлітку, яка не хоче, щоб інші диктували їй, як жити, і підлаштовували під свій життєвий шлях. Від імені мільйонів таких «не малих» драйвовий гурт із Коломиї висловлює у пісні супротив суспільству, яке впливає на тебе, твій настрій, рішучість і навіть мрії.
– Мої батьки завжди підтримували мене в моїх мріях та починаннях, – каже вокалістка T.HUTSULS, авторка слів та музики синглу «Не мала» Алекса Цимбал. – І акцентували на тому, що все у житті можливо. Головне – прагнути цього по-справжньому і знати, що це те, чого ти дійсно хочеш. Так і наша «Не мала» – вона не намагається справити враження на інших, виділяючись своєю експресивністю. Вона точно знає, хто вона, любить себе спражню, насолоджується тим, що має, і проживає власну історію, яку творить сама.
Треком «Не мала» T.HUTSULS хочуть зламати стереотипи і дещо відійти від традиційності. І вже звично для своєї музичної творчості – показати, що гуцульська культура вибухова, доволі неочікувана у своїх проявах і може бути різнобічною. Це одна зі сторінок індивідуальності T.HUTSULS, їхня особливість.

Уродженець Чорткова підписав контракт із лондонським футбольним клубом “Челсі”

34-річний житель Івано-Франківської області проведе 7 років у в’язниці за крадіжку скриньки з пожертвами на ЗСУ