Що в лісі здохло? Керівництво Тернопільської облради не вкрало приміщення Суспільного телебачення, а передало мистецькому коледжу

Поділитися

Тернопільська обласна рада серед краян має недобру славу. На зорі незалежності їй підпорядковувалось понад півтори тисячі комунальних установ і підприємств. За три десятки років чиновники роздерибанили усе, що могли. Навіть парковку, яка розташована зі сторони вулиці Крушельницької і то пустили під “прихватизацію”. Про три десятки гектарів землі у парку “Загребелля” за нинішньої каденції ніхто й не згадує. Добре, що не 600 гектарів “хапнули”.

Нинішній голова тернопільської облради Михайло Головко має слову недалекого та самозакоханого політика. З його персоною пов’язано чимало скандалів на майнові основі.  За це тернополяни демонструють відверту зневагу свободівцю у соцмережах.

Але сьогодні, 4 січня. на сайті тернопільського мистецького коледжу імені Соломії Крушельницької з’явилось ось таке повідомлення:”Тернопільський мистецький фаховий коледж імені Соломії Крушельницької матиме нове приміщення. Рішення «Про передачу Тернопільському мистецькому фаховому коледжу імені Соломії Крушельницької нерухового майна за адресою бульвар Т.Шевченка, будинок 17, місто Тернопіль» прийняте на сесії Тернопільської обласної ради 21 грудня 2022 року.

«Напередодні Різдва і 65-річного ювілею нашого мистецького навчального закладу це рішення є справді історичним. Коледж отримав неоціненний подарунок, про який мріяв не один десяток років. Дякуємо обласній владі за розуміння та підтримку талановитої молоді, — наголосив в.о. директора Сергій Маловічко. – Коледж тепер матиме ще й великий концертний зал, який є у цьому приміщенні. Переконаний, що цей зал стане ще однією гідною локацією мистецького життя краю».
Чи це просто чергова комбінація, щоб хапнути приміщення в центрі міста, поруч з театром, чи це депутати вирішили ввійти в історію і продемонструвати хоч якусь елементарну підтримку майбутньому культурному розвитку Тернопільщини, покаже час.

Вона і вони

Різдвяне послання Блаженнішого Святослава на Різдво 2023 року