Інтернет-магазин нумізматичної продукції Національного банку відновлює роботу

Поділитися

З 22 лютого 2023 року Національний банк України відновлює роботу власного інтернет-магазину нумізматичної продукції: https://coins.bank.gov.ua.

Наразі інтернет-магазин працюватиме в тестовому режимі.

Уподовж місяця фахівці Національного банку відстежуватимуть роботу інтернет-магазину, щоб оцінити його функціональність під час реальних навантажень, та додатково аналізуватимуть можливості поліпшення його роботи. У разі необхідності робота ресурсу буде коригуватися. За підсумками тестового періоду інтернет-магазин запрацює на повну потужність.

Асортимент та кількість нумізматичної продукції, доступної в інтернет-магазині, буде поступово доповнюватися та розширюватися, зокрема завдяки новим випускам нумізматичної продукції.

Довідково

Щоб оформити покупку, клієнту потрібно насамперед зареєструватися, потім – обрати продукцію та оплатити замовлення виключно в безготівковій формі платіжною карткою НПС “ПРОСТІР”, Visa чи MasterCard.

Доставлення замовлень по всій території України здійснюють дві поштові (логістичні) компанії – ТОВ “Нова Пошта” та АТ “Укрпошта”.

На період дії воєнного стану та до прийняття окремого рішення Національного банку  видача замовлень у пункті самовивезення інтернет-магазину (за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2-А) не здійснюватиметься.

Детально ознайомитися з правилами реалізації нумізматичної продукції, формування замовлення і оформлення його доставки можна на сайті інтернет-магазину.

СБУ затримала «смотрящого» за Кривим Рогом, який майже 10 років тероризував мешканців міста

Національний банк України ввів в обіг нову банкноту