«Молитва» за Україну: донька композитора Крістіна Присяжнюк випустила пісню, яку батько написав 27 років тому

Поділитися


До річниці повномасштабної війни в Україні, співачка Крістіна Присяжнюк презентує композицію «Молитва». За словами виконавиці, ця пісня отримала життя ще в далекому 1996 році, її написав батько співачки, відомий композитор та Заслужений працівник культури України – Микола Присяжнюк.
Попри те, що минуло вже 27 років, сенс композиції як ніколи актуальний.
«Пісню написав мій батько у далекому 1996 році, коли Україна зростала та розвивалась. “Молитва” довго лежала у шухляді. Та я дуже часто її згадувала і знала, що настане день, коли вона зазвучить. В пам’ять про мого батька – справжнього та відданого сина своєї країни. У підтримку мільйонів українців, які проживають щоденні втрати. Вірю, що Господь милостивий. Він почує наші молитви та вилікує Своєю любов’ю», – зазначила Крістіна Присяжнюк.
Для екранізації композиції локацією був обраний Костел Христа Царя у Івано-Франківську. Окрасою відеороботи став єдиний в області орган, який у 2016 році був привезений із Нідерландів. Окрім того, орган звучить як і в першому, так і в новому аранжуванні пісні «Молитва».
«У кліпі ми показали три покоління жінок, аби акцентувати на тому, що про перемогу мріють усі – від підлітків до людей у віці. Всі бажають, щоб в Україні знову настав мир та злагода. І про це ми молимось щодня», – розповіла співачка.

Звернення до міжнародної спільноти з нагоди річниці повномасштабної війни Росії проти України

СБУ затримала «смотрящого» за Кривим Рогом, який майже 10 років тероризував мешканців міста