Українська співачка, AMARIIA, присвячує свій трек сильним жінкам та захисницям України

Поділитися

Україна завжди була країною сильних жінок. Навіть наше патріархальне суспільство ніколи не могло стримати дівчат та жінок від споконвічної потреби керувати своїм життям, опікуватись та захищати власні родини та домівки.

Продовжують традиції стародавніх амазонок, які за міфами проживали на території нинішньої степової України, наші сучасниці. Нині свободу виборюють десятки тисяч захисниць. Крім того, сотні тисяч жінок та дівчат активно волонтерять та підтримують нашу країну у страшні часи.

Саме сильним жінкам та захисницям присвячений новий сингл співачки Амарії. Реліз є першим після початку повномасштабної війни та віддає шану сміливим, гарним та відчайдушним жінкам України.

«Коли минулого року в лютому прийшли загарбники, у мене потемніло на серці і вщухло натхнення. Мені знадобився час, щоб віднайти свій дух і натхнення, але все ж тут я випускаю свій новий трек, який показує красу і силу моєї нації, моєї України. Ми сильні і непереможні!», — розповідає про свій стан Марія, кар’єра якої ледь не припинилася через війну.

Але співачка живе піснею, тому саме музика і допомогла вийти артистці з життєвої та творчої кризи: «Під час запису цього треку моя душа зарядилася енергією від моєї країни, від наших захисників, від наших дітей і від нашої природи. Україна, її серце і душа глибоко зранені, але водночас відроджені та непереможні!», — впевнена Марія.

Трек є новою сторінкою в творчості артистки, яка вже встигла знайти свого слухача у мейнстрімі. Але у синглі «Незламні» співачка використала для себе радикально нові інструменти та навіть зачитала реп.

Пісня цікава не тільки з музичної точки зору, а й з ліричної. На відміну від багатьох сучасних треків на патріотичну тематику, сингл «Незламні» має свіжі акценти: У тексті є фраза «Розбили нам Мрію та нашу волю не вбити». Це гра слів, адже загарбники на початку війни знищили найбільший літак «Мрія», але наших душ їм не підкорити! Також особливий сенс має фраза «Моя сила вдома». Вона про те, що тільки разом і на своїй землі ми відчуваємо силу, наповнюємо і дамо ворогу могутню відсіч, ніби скала!».

Національний банк України ввів в обіг нову банкноту

Як Волинь укріплюється на тлі річниці повномасштабного вторгнення Росії