Нардеп партії “Голос” Ярослав Железняк побрався зі своєю колегою Ольгою Коваль зі “Слуги народу”

Поділитися
“Вусатий дядько”, він же Міністр юстиції Денис Малюська одним з перших привітав подружжя. До речі, для 33-річного Железняка це вже другий шлюб.

1-го березня депутат партії “Голос” Ярослав Железняк побрався зі своєю колегою Ольгою Коваль зі “Слуги народу”. Про це молодята повідомили на своїх офіційних сторінках  у Facebook.

“Виявляється, в Раді можна зустріти не тільки друзів та опонентів, але і справжню любов. У перший день весни цей вусатий дядько сказав, що тепер на одну родину в Україні стало більше. У вільній та незламній країні, завдяки нашим захисникам”, – йдеться у дописі Железняка.

Згідно із декларацією за 2020 рік Железняк окрім депутатської зарплати (460,5 тис. грн), отримав ще 621 тис. грн доходу від відчуження рухомого майна. Депутат мав гроші на рахунках та — спільно із тодішньою дружиною Антуанетою — готівкою (121,8 тис. доларів та понад 2 млн грн). Політик має автомобіль Tesla Model S 2014 року випуску, а його вже екс-дружина — Jaguar I-PACE 2020 року. Антуанета Железняк також володіє двома житловими будинками і земельними ділянками в Києві та Білій Церкві. Перша дружина народного депутата Железняка отримала 431,7 тис. грн доходу від підприємницької діяльності.

25-го серпня 2020 року Ольга Коваль прийшла на позачергову сесію з сумочкою з нової колекції Louis Vuitton. А хрестик на грудях 31-річної Ольги дуже нагадував коштовність від Tiffany, яка коштує 10 тисяч баксів

У 2020-му Ольга Коваль якось засвітила у Раді сумку від Louis Vuitton вартістю близько 3,5 тисячі доларів. Як виявилось, це була не єдина брендова торбинка в колекції депутатки.

До обрання депутаткою Ольга Коваль, яка закінчила Національний університет харчових технологій, працювала інженеркою-технологинею в Київському обласному хлібопекарському комплексі “Кулиничі”. У травні 2020-го Ольга була однією з ініціаторів законопроєкту від «Слуги народу», який за даними ЗМІ фактично офіційно дозволяє непрямий підкуп виборців в умовах пандемії коронавірусу

100 причин пишатися, що я – українець!

Безопасность и риски при использовании биткоина в онлайн-казино