Простий спосіб дізнатися, наскільки ми дорогі для іншої людини

Поділитися

Мені нагадали старий жарт: як дізнатися, дорога сумка у дівчини чи дешева? На вигляд іноді не відрізнити.

Дуже просто. Під час дощу дорогу сумку дівчина прикриває собою. А дешевою – прикривається сама. Як парасолькою…

Це чудовий спосіб розпізнати, дорога людина чи ні. Дорогу людину у важкий період бережуть і прикривають собою від життєвої бурі. А користуються тим, ким не дуже дорожать.

Мати не дзвонить багатому синові, якщо захворіла чи побутова проблема трапилася. Син багато працює. Його треба поберегти. Він і так стомлюється. Вона дзвонить дочці, у якої троє дітей і роботи багато. І грошей обмаль. І потребує негайно допомогти.

Кому мати залишить свій дім? Це легко зрозуміти наперед. Тому, хто їй дорогий.

Або ось один чоловік брав гроші у коханки. Кредит величезний на неї оформив. Виливав душу, розповідав про всі проблеми, а свою родину беріг. І всі кошти у цю сім’ю вкладав. Дружина знати не знала про неприємності та борги.

Потім цей чоловік коханку покинув разом із невиплаченими кредитами. Що й слід було чекати. І благополучно поїхав із дружиною та дітьми в іншу країну.

Кого бережуть і ховають від проблем – той і дорогий. А за ким ховаються і ким користуються – той не дуже і потрібний.

Хоча у сонячний день ставляться однаково. І на вигляд не відрізниш підроблене кохання від справжнього. Хоча це й не кохання іноді. Просто одні люди дорожчі за інші. І користуються тим, хто дешевший. А бережуть того, хто дорожчий…

Цінують і люблять – коли бережуть і покривають собою. А якщо тобою прикриваються від дощу – це використання. І кохання немає.

Анна Кір’янова

При проблемах у відносинах: “Дайте спокій партнеру, займіться собою!”

12 років за ґратами проведе російський кілер, який планував вбивства міністра оборони України та керівника розвідки Буданова