Маніфест для дівчат, які розчарувались у коханні: молода співачка RYANA презентує новий трек “Фари”

Поділитися

Представниця нового покоління української музики, співачка RYANA презентує трек «Фари». Дебют з композицією «Незакохана», який став успішним, надихнув виконавицю продовжувати створювати музику у стилі денс-поп. А новоспечені поціновувачі творчості стали натхненниками для продовження гри слів у музичній творчості виконавиці.

Авторкою композиції стала сама RYANA.

«Я написала трек «Фари» буквально за пів години. Чомусь хотілось створити пісню, пов’язану з автомобілем. Мені до душі припало слово фари, згодом народилась цікава рима до нього, яка дуже запам’ятовується на слух. «Фари» є безпосереднім продовженням треку «Незакохана», я думаю, що кожний зможе почути цей зв’язок між піснями. Вірю, що трек припаде до душі багатьом слухачам», – зазначила співачка.

За словами RYANA, основний меседж композиції – довести дівчатам, що попри невдалий досвід стосунків, на життєвому шляху кожної з них обов’язково зустрінеться людина, ті самі «фари, які засліплять її очі».
Щодо екранізації треку, співачка вирішила відзняти відеороботу до пісні «Фари» у рідному місті – Кам’янець-Подільському. Говорить, що зйомки стали певним викликом творчої команди. Через зміну погоди зйомки довелось перенести на декілька днів.

Основні сцени фільмувати після заходу сонця та на світанку. Тому через комендантську годину графік зйомок був доволі рваним. Проте за словами RYANA, їм вдалось подолати усі перешкоди.

«Аби мати достатньо матеріалу для монтажу, доводилось входити в образи максимально швидко та знімати все майже з першого дубля. Авжеж, задля гарних кадрів у яскравому одязі та відповідному взутті мені доводилось забувати про температуру в 4-5 градусів. У відеороботі «Фари» я буду різною. Ну і без автомобілів тут також не обійдеться, їх буде багато», – поділилась деталями співачка.

Збитки агросектору та земельним ресурсам України від повномасштабної війни складають $8,7 млрд

Чому мене навчило життя зі стомою?