Необхідно підняти весь культурний фонд України

Поділитися

За час війни в нашій країні в українському шоу-бізнесі відбулися радикальні зміни. Музичний простір і надалі продовжує відкривати нові імена талановитих артистів.  Кожен з них дає стрімкий розвиток українізації культурного фронту. І сьогодні свою музичну прем’єру “Не плакати” представляє співачка RANYMA.

“Перш за все, я вдячна Алану Бадоєву! Його інтерв’ю, яке я побачила через декілька місяців після російського вторгнення в Україну, дуже вплинуло на мене. Він сказав, що насамперед нам необхідно збудувати свою глибоку культуру. Необхідно підняти весь культурний фонд та максимально створювати “своє рідне – українське”. Тому, я вирішила, що мій початок творчої кар’єри повинен розпочатися саме зараз! Моя прем’єра “Не плакати” присвячується всім дівчатам, які чекають на повернення своїх коханих з фронту. Запам’ятайте, українськи жінки – це сила, натхнення, любов! Ми не будемо плакати, ми будемо прагнути перемоги та вірити у своїх мужніх чоловіків, які захищають нашу землю заради щасливого майбутнього!”, – коментує RANYMA.

Не зважаючи на російську агресію, блекаути, нальоти шахідів та бомб, українські артисти і надалі продовжують свою творчу діяльність. Під час ракетних обстрілів, волонтерства та благодійних концертів, RANYMA створювала нову музику. Співачка записувала пісні у складних умовах. В дні масованої атаки російських військ її музика народжувалася навіть у бомбосховищі. RANYMA впевнена, що її пісні також, як і усіх інших українських артистів стануть фундаментом для переродження нашої культури.

СБУ затримала на Тернопільщині військового, який намагався викрасти російський літак, але це призвело до обстрілу аеродрому

Європейська підтримка України: детально про кроки та результати