Альтернативна поп-виконавиця mai.atmo випускає ЕР “BAVOVNA”

Поділитися
mai.atmo, електронна музична виконавиця, яка відрізняється своїми мрійливими та ефірними звуковими пейзажами, оголосила про випуск свого нового ЕР “BAVOVNA” 5 травня.

За допомогою EP “BAVOVNA, який складається з двох емоційних треків, mai.atmo передає свою підтримку Україні та її особисті почуття як українки. Перший трек з EP було випущено 5 травня, а повний EP вийде незабаром.
Хоча mai.atmo – андеграунд артист без попередньої промоушену та присутності в соціальних мережах, її стиль та присвяченість своїй справі поступово заробляють для неї відданих шанувальників серед творчих та відкритих людей. Її музику характеризують незвичайні техніки продакшну, особисті теми та мрійлива атмосфера, яка привертає фанатів альтернативної електронної музики, фентезі та комп’ютерних ігор. А тема треку BAVOVNA близька кожному, хто підтримує Україну.
“Я дуже рада, що нарешті можу відкритися широкій аудиторії”, – розповідає mai.atmo. “BAVOVNA – це дуже особиста робота для мене, і я сподіваюсь, що він розлетиться відлунням в серцях слухачів, які поділяють мою любов до свободи та людського життя”.

Найнижча зарплата і тиск: на Суспільному вдруге звільнили відому тернопільську журналістку

Як позбавити державних нагород тих, хто їх не гідний?