Автор хіта “Провела екскурсію” Parfeniuk презентує новий сингл

Поділитися


У новій роботі автор супер-хіта «Провела екскурсію» Parfeniuk продовжує розвивати власне звучання, яке характеризується ліричними мелодіями та текстами про кохання.
Parfeniuk увірвався в український шоу-бізнес з ТikTok із треком «Провела екскурсію».
«Провела екскурсію» – це перший хіт Parfeniuk, що на третій день після публікації очолив 1 місце в топ-чартах Apple Music,став трендом українського TikTok, а під його звук зняли більше 200 тисяч відео. На сьогодні трек має 14 млн прослуховувань на YouTube, Spotify – 3,5 млн прослуховувань.
Сьогодні артист презентує новий трек «Відриваючись». На момент виходу треку «Відриваючись» Parfeniuk знаходиться в статусі артиста, що випустив головний хіт весни. Він вже не просто хлопець, що співає в тролейбусі, а артист, що має прихильників, підкорює чарти та активно виступає на концертах.
Не дивлячись на те, що Parfeniuk вже сформований артист, він продовжує в своїх піснях розповідати прості історії близькі звичайному хлопцю.
«Відриваючись» – новий сингл від Parfeniuk. Це мелодійний романтичний хіп-хоп про особисті почуття. Артист займає нішу хіп-хопу про особисте. Це любовна лірика від щирого закоханого хлопця, що звучить на вулиці.
За декілька днів до релізу, артист виклав шматок треку в ТikTok і він знову завірусився.

Продукують тисячі фейків: як працює російська пропаганда в Україні, рф та в усьому світі

Куди прямує архітектура міста?