Кіану Рівз і те, що не купиш за жодні гроші

Поділитися
Батько покинув його у 3 роки і він виріс із трьома різними вітчимами. Він діслексик. Його мрія стати хокеїстом була зруйнована серйозною аварією. Його дочка померла при народженні. Його дружина загинула в автокатастрофі. Його найкращий друг Рівер Фенікс помер від передозування. У його сестри лейкемія.
І з усім, що сталося, Кіану Рівз ніколи не втрачає можливості допомогти людям, які цього потребують. Коли він знімав фільм “Будинок на озері”, він почув розмову двох помічниць по костюмах. Одна заплакала, бо втратить свій будинок, якщо не заплатить 20000 доларів, і того ж дня Кіану внесе необхідну суму на банківський рахунок жінки. Він також пожертвував астрономічні суми лікарням.
У 2010 році, в день свого народження, Кіану зайшов у пекарню і купив тістечко ​​з однією свічкою, з’їв його перед пекарнею та запропонував каву людям, які зупинились, щоб поговорити з ним.
Заробивши астрономічні суми за трилогію «Матриця», актор пожертвував понад 50 мільйонів доларів співробітникам, які займалися костюмами та спецефектами – справжніми героями трилогії, як він їх називав.
Він також подарував мотоцикли «Харлі-Девідсон» кожному з трюкових дублерів. Загальні витрати в кілька мільйонів доларів. А для багатьох успішних фільмів він навіть поступився 90% своєї зарплати, щоб дозволити виробництву наймати інших зірок.
У 1997 році деякі папарацці знайшли його одного разу вранці в компанії бездомного чоловіка в Лос-Анджелесі, слухаючи його і кілька годин ділячись своїм життям.
Більшість зірок, роблячи благодійний жест, заявляють про це всім ЗМІ. Він ніколи не стверджував, що займається благодійністю, він просто робить це з точки зору моральних принципів і не для того, щоб виглядати краще в очах інших.
Цей чоловік міг купити собі все, і замість цього щодня він встає і вибирає одну річ, яку не можна купити: бути хорошою людиною ♥

Співачка RODZYNKA презентувала кліп “Ще настане травень”

Не “Дією” єдиною: як і які електронні послуги надають українські міста?