Співачка Крістіна Присяжнюк презентує романтичний трек “Перше і останнє кохання”

Поділитися

Співачка Крістіна Присяжнюк випустила нову романтичну музичну роботу «Перше і останнє кохання». Автором композиції став колега, випускник вокального проєкту «Голос країни» – співак МОРРІС.

За словами Присяжнюк, композиція «Перше і останнє кохання» була написана та готова до випуску ще до повномасштабного вторгнення російських військ на територію України і мала побачити світ навесні 2022 року. Проте трагічні події змусили співачку відкласти трек у довгу шухляду. Наразі вона розуміє – любов є саме тією рушійною силою, яка дозволяє мільйонам українцям просинатись щодня та сподіватись на краще. І її нова композиція – саме про це.

«Протягом цього року кожний з нас змінився. Ми стали ще більш сильними, мужніми, зуміли пережити стільки страшних подій та рухатись далі. Я задумалась, що весь цей час супроводжувало мене, надавало наснаги та віри? І зрозуміла, що це те саме почуття – кохання. Є пісні, під які хочеться жити і особисто для мене трек «Перше і останнє кохання» саме такий. Це почуття тримає нас, наповнює сенсом життя та надихає жити далі. Заради своїх коханих, дітей, родини», – відверто розповіла Крістіна Присяжнюк.

Поки пісня чекала свого часу, співачка вирішила на неї відзняти і екранізацію. Знімання проходили в Івано-Франківську. Режисером став Андрій Соболєвський, відомий під псевдонімом SOBOL, який також будує співочу кар’єру. В його арсеналі – трек «Погляд» та фіт з виконавцем YAKTAK, який вже зібрав понад 17 млн переглядів тільки на платформі YouTube. Це вже третя співпраця Присяжнюк разом із популярним співаком та режисером.

Основною концепцію відеороботи став меседж – жити тут і зараз, цінувати кожний момент і пам’ятати, що справжнє кохання та почуття можуть подолати все. Формат знімання mood-відео виглядає так, ніби це очі людини, яка спостерігає за своїм коханням.

Free Ukraine: трек, який близький кожній українці

З січня по квітень цього року на Тернопільщині зареєстровано 38 ВІЛ-інфікованих