Журналісти можуть отримати до 40 тисяч гривень за матеріал про нелегальну торгівлю цигарками

Поділитися

Триває конкурс всеукраїнського рівня для журналістів «КонтраFACTS», який комунікаційно підтримали такі видання, як НВ, Інтерфакс та інші.

Головна мета конкурсу – порушити проблему нелегальної торгівлі тютюновими виробами в Україні, масштаби якої стрімко зростають упродовж останніх кількох років. Сьогодні частка нелегального тютюнового ринку складає 21,8%, а це кожна п’ята пачка сигарет, що перебуває у продажу. Через незаконний обіг тютюнових виробів тільки у 2022 році держава недоотримала 20,7 мільярда гривень. Більш широке та професійне висвітлення проблеми нелегальної торгівлі у ЗМІ, її згубних наслідків для економіки, бізнесу та соціуму сприятиме створенню суспільного резонансу та спонукатиме до активної протидії та боротьби із цим явищем.

Тема конкурсу – протидія нелегальній торгівлі тютюновими виробами. Запрошуємо вас взяти участь у конкурсі, де призовий фонд складає більш ніж 100 000 грн.

Реєструйтесь за посиланням https://ukrtyutyun.com/contrafacts/ і зможете отримати за свій матеріал такий приємний гонорар.

Поспішайте – прийом робіт закінчується вже 11 червня!

До участі допускаються матеріали у текстовому форматі, відео, аудіо, подкасти та інфографіка, при підготовці яких ви: – можете скористатися корисними даними, які були зібрані спеціально для зручності журналістів. Презентація за посиланням: https://ukrtyutyun.com/contrafact/InfoPack_ContraFacts.pdf – маєте змогу напряму поспілкуватись з головою Асоціації «Укртютюн» (це може бути як коментар, так і інтерв’ю)

Український автор-виконавець Міша Май та модель Валерія Спейс випустили спільний трек в стилі поп-мінімал

Выбираем велосипед для города: городской или горный