Гурт KAZKA став послом миру від України в Японії

Поділитися

Гурт став послом миру від України та закохав японців у нашу музику й культуру.

За два продуктивних тижні Саші Заріцькій та її бенду вдалося закохати японців в українську музику й культуру.

1 липня стартував тур гурту KAZKA в Японії, що тривав 2 тижні. Ця подорож мала насамперед благодійну місію, тож програма включала в себе не лише виступи, а й важливі зустрічі, зокрема з українськими біженцями, представниками японського уряду, послом України в Японії, місцевими школярами і студентами. До того ж гурт взяв участь у Симпозіумі з підтримки України в Університеті ООН.

Під час туру Саша Заріцька та її музиканти залюбки ділилися своєю творчістю, знайомили публіку з українською культурою та, звісно, розповідали про воєнні реалії, акцентуючи на величезному значенні підтримки від японського суспільства, — cловом, стали послами миру від України в Японії.

Окремим приводом для гордості є спільний виступ KAZKA з японською зіркою Суґізо (SUGIZO) — шалено популярним музикантом і композитором, який, з-поміж іншого, пише саундтреки для топових аніме. Разом вони виконали пісню Only Love, Love & Peace, реліз якої відбудеться в Японії та Україні вже найближчим часом. Цікаво, що колаборацію з KAZKA Суґізо особисто анонсував з величезного білборда в самому серці Токіо — в районі Шібуя.
«Знайомство з Суґізо стало знаковим для нас. Він неймовірно талановита людина, яка щиро підтримує Україну та безмежно вірить у нас. Наш дует — це своєрідна відправна точка для підкорення азійського ринку, тож попереду на вас чекає багато цікавих музичних експериментів. Ми у захваті від того, як японці реагували на нашу музику. Для них це щось абсолютно нове, незвичне», — коментує фронтвумен KAZKA Саша Заріцька.

Коаліція Реанімаційний Пакет Реформ закликає Верховну Раду України прибрати із законопроєкту про англійську мову норми, що обмежують застосування української мови

Папа Франциск надав згоду на обрання єпископом-помічником Тернопільсько-Зборівської архиєпархії отця Володимира Фірмана