“Коли покидала поріг” – історія співачки Holly Lotner про людей, які покидають свою домівку через війну

Поділитися

Українська співачка Holly Lotner презентує пісню «Коли покидала поріг» про душевний настрій людей, які вимушені покидати свою домівку.

«Коли покидала поріг» – це історія людей, які покидають свою домівку через війну, підкорюючись обставинам на які вони не можуть повпливати, залишаючись в душі лише з надією та хвилюванням.

«“Коли покидала поріг” для мене пов’язана з певними подіями, які сталися в моєму житті та мого оточення. Вона описує відчуття і хвилювання людей, які покидають свій дім, їдучи не знаючи куди та не маючи планів в стресовому стані», – розповідає Holly Lotner.

Ця чергове нагадування для світу про війну, яку розв’язала росія проти України та про страшні біди, які творять та залишають після себе солдати недокраїни. З кінця лютого 2022-го року свою домівку покинули мільйони українців. Для когось новою домівкою стали країни Європи чи Америки, хтось знайшов нове життя в інших містах України. Але для кожного з нас, все це стрес і постійна тривога через невизначеність у завтрашньому дні.

«Зараз в тренді бути українцем. Нам відкриваються ті двері, які раніше були зачинені. Але чи потрібен нам цей тренд? В кожного своя відповідь на це запитання. Ті, для кого дійсно важливо ходити містами інших країн і пишатися тим, що ти українець, мають пам’ятати якою ціною вони це роблять, та чому ходять на чужині, а не вулицями рідного міста», – коментує співачка.

Holly Lotner сподівається, що все скоро українські біженці зможуть повернутися у свою домівку та позбутися свого стресового стану перемогою України.

“Малиновий джем”: пісня, про тих, хто переживає біль та натхнення разом

Співачка Natisa Gogol презентує пісню “Вітер надії”