Попри все, коло життя продовжує крутитися

Поділитися


«Коло» – це перша пісня, яку автор і виконавиця L.E.O.N.A. вирішила видати на суд суспільства. L.E.O.N.A. створює пісні з 13-и років, зараз в її скарбничці дуже багато творчого матеріалу, але на великий загал авторка довго не наважувалася вийти. «Все здавалося, що мої пісні неідеальні, що треба щось доробити або переробити» – розповідає Леона.
Зараз L.E.O.N.A. вимушено покинула Україну і тимчасово мешкає у Польші. Але продовжує писати українські пісні і чекає повернення до України. До речі, де б не знаходилася L.E.O.N.A., нові мелодії і слова вона створює за звичайним піаніно. «Слова народжуються майже одночасно з музикою, це якийсь мелодійній потік, яким я не керую» – ділиться співачка.
Професійна джазова співачка, L.E.O.N.A. творить у дуже цікавому стилі – Ukranian Indie Pop. І, що важливо, пісні українською автор і виконавиця почала писати далеко задовго до того, як наша мова стала світовим мейнстрімом.
«Коло» – перша пісня, з якою L.E.O.N.A. виходить на музичний ринок, але не тільки в планах, а в роботі у співачки вже 5 нових творів.

Співачка Natisa Gogol презентує пісню “Вітер надії”

ENLEO представляє символічну пісню “Вальс під вибухи”