“No news but muse”: Janeuary презентувала інструментальний альбом

Поділитися

30 червня на алеї Миру Національного Ботсаду ім.М.Гришка відбувся благодійний концерт української композиторки Janeuary. В рамках виступу було презентовано інструментальний альбом виконавиці під назвою «No new but muse».

Концерт Janeuary в столичному Ботанічному саду нагадував ніжну містерію, присвячену музам і прикрашену хореографією найвищого рівня від солістів київського театру Опери та балету Тетяни Льозової та Ярослава Ткачука.

У дійстві відчувався романтичний вайб осені й вишукана творча інтимність, що допомагала присутнім зануритися у чисте мистецтво. Весь прибуток з концерту було відправлено до фонду UAnimals, що допомагає українським тваринам, а також на підтримку Національного Ботанічного Саду імені М.М. Гришка.

Альбом «No news but muse» був створений під час повномасштабної війни і вийшов 16 червня поточного року. Всі 16 композицій написані Janeuary.

У записі брали участь одні з найкращих музичних професіоналів нашої країни Олександр Госачинський і Назар Вачевський.

Запис зроблено звукорежисером та аранжувальником Володимиром Григоровичем, відомим своєю співпрацею з багатьма українськими виконавцями.

Над зведенням та мастерінгом композиторка працювала зі своїм батьком, Андрієм Кравченком.

Рік злочину в Оленівці. Чи вдасться покарати винних?

СБУ нагадує про небезпеку російських фейків