Співачка Олівія випустила нову пісню “Єдині” до Дня Незалежності України

Поділитися

ОЛІВІЯ — професійний музикант, випускниця Національної музичної академії України, співачка, композитор, автор текстів пісень. Проєкт ОЛІВІЯ створено для підтримки українського народу та піднесення духу. За рік сольної кар’єри створила такі сингли: «Знаю», «Настане день», «Новорічна», «Ангели стали».

22/08 випустила пісню «Єдині» та кліп. У пісні поєднані потужний вокал, соло дудука, сопілок та скрипки.
Нова пісня «Єдині» — про натхнення та єдність українського народу. У пісні розкривається природа людської душі та віра в те, що Україна завжди залишиться вільною та сильною.
Ця рухлива, сповнена емоціями композиція розповідає про любов та вірність до рідної Батьківщини. Пісня «Єдині» змушує слухачів відчути дух національної гордості!

Історія створення синглу: тиждень війни, українці під обстрілами… багато думок, емоцій… Так і прийшли слова приспіву пісні «Єдині». Але час ішов, життя привало й настрій змінювався! Звучання треку зросло та набрало сили, а текст наповнився відчуттям гордості!

Кліп знятий у місті Чернігові! Чернігів — місто-герой, північна фортеця України. Це мала Батьківщина Олівії, невичерпне джерело її творчості.

Над піснею працювали професійні музиканти, які створюють саунд для відомих співаків українського та зарубіжного шоу-бізнесу (аранжування та соло інструментів: Михайло Чудновський, мікс та мастерінг: Сергій Бравар).
«Пісня «Єдині» про мою незламну віру в майбутню перемогу нашої України! Пісня підносить дух і надихає на подальші звершення»

До Тернополя у рамках всеукраїнського туру завітає TAYANNA

Рух спротиву в окупації “Жовта Стрічка” оголосив про початок наймасштабнішого мітингу “Сімферополь – це Україна”