До Тернополя у рамках всеукраїнського туру завітає TAYANNA

Поділитися

Фантастична жінка TAYANNA вирушає у всеукраїнський Україною! Вже цієї осені українська співачка відправляється в тур під назвою «Довгими дорогами». Однією з найочікуваніших зупинок стане Тернопіль – 22 вересня TAYANNA виступить у ПК Березіль.
Музична програма «Довгими дорогами» створюватиме на кожному концерті місце сили для слухачів, адже буде наповнена вже знайомими хітами «Фантастична жінка», «Леля» та «Шкода» та піснями, народженими у відчутті сьогодення, зокрема «Абрикоси», «Хлопче», «Гори», якими TAYANNA оспівує майбутню перемогу, підтримує військових та передає почуття більшості українців.

«Іноді у наше життя тихо, непомітно входять люди, які простою вірою в нас та довірою роблять неймовірну справу. Ти береш пензлик та починаєш малювати свій шедевр, кожен додає свою частину мрії, надії, любові, сподівань, емоції та дарує можливість побачити й повірити у нову реальність», – поділилась співачка.

Тур “Довгими дорогами” розпочнеться 22 вересня у Тернополі, після чого TAYANNA відвідає Луцьк (23 вересня), Львів (24 вересня), Чернівці (29 вересня) та Вінницю (1 жовтня).

Як назавжди вивчити неправильні дієслова в англійській?

Співачка Олівія випустила нову пісню “Єдині” до Дня Незалежності України