Співачка та акторка Жіночого Кварталу Laliko презентує альбом “Моє”

Поділитися

Співачка Laliko презентує патріотичний альбом “МОЄ” напередодні Дня Незалежності України. В реліз увійшло 8 треків, два з яких танцювальні ремікси.
“Мій альбом про важливе, про МОЄ, про особисте та інтимне. ​​Мені хотілось зробити українську музику, яка б відображала наш сьогоднішній час, стан, обставини, щоб відчувався той спектр почуттів і емоцій, які відчуває сьогодні кожний українець. Щоб це був класно професійно зроблений український продукт, за який не соромно”, – ділиться співачка.
“МОЄ” – це сторітелінг від співачки, музикантки, акторки Laliko, яка є жінкою, дружиною, мамою, донькою. В альбомі артистка поєднує різні стилі музики від диско до балади, а наскрізною темою релізу є життя в умовах війни.
Альбом відкриває життєстверджувальна пісня “Моя земля”. Це гімн рідному краю та Батьківщині. “Але найкраща своя земля” – співає разом із Laliko цілий хор, що є уособленням всього українського народу. “Карма” – агресивне звернення до окупантів, обернене в блюзове звучання. “Романтика” – це лірична балада, що будується на інтимності лірики та чуттєвому вокалі. “Ти є любов” – енергійний запальний фанк, звернення і заклик до усього жіночого ком’юніті вірити у свої сили, у себе! “Ближче до людей” – диско-фанковий трек з легким літнім вайбом. Співачка нагадує нам про життєві цінності, а саме – про кохання. “Гуляна” – це лірика від закоханої жінки.
“Альбом вийшов різножанровим та різнобарвним. Не шукайте якогось одного музичного стилю, ви його тут не знайдете. Але я впевнена, що кожен знайде свою емоцію і своє щось дуже болюче, інтимне, зворушливе або мотивуюче. Особисто МОЄ з цього альбому я закарбувала собі на руках у вигляді тату, це фраза “Вся сила в тобі, ти не здавайся. Бери крила свої та підіймайся.” Так само кожна людина почує і віднайде у цьому альбомі щось для себе.”, – говорить співачка.

TVORCHI виступлять у рідному Тернополі в рамках свого першого туру українськими містами Heart of Steel

Сергій Лазановський та The Faino презентують dance-версію хіта “Очі”