TVORCHI виступлять у рідному Тернополі в рамках свого першого туру українськими містами Heart of Steel

Поділитися

Нещодавно TVORCHI потужно представили Україну у Великій Британії на “Євробаченні”, де заспівали про сталеві серця українців для 200 мільйонів телеглядачів, а вже 11 серпня в Тернополі гурт виступить в рамках першого туру містами України.

TVORCHI називають головним відкриттям молодої української сцени, а їхні треки звучать як на масштабних фестивалях, так і на домашніх вечірках. Кожен з чотирьох альбомів артистів займав перше місце головного музичного чарту України, а самі вони є власниками нагород “Гурт року”, “Альбом року”, “Концертне шоу року” за безпрецедентне шоу на Київському велотреку та інших.

TVORCHI performing Heart of Steel for Ukraine at the Grand Final at Liverpool Arena

Номер TVORCHI на “Євробаченні” назвали найстильнішим на конкурсі цього року, а глядачі віддали їм почесне 4 місце серед усіх учасників шоу. Артистам вдалося не тільки гідно представити країну, дати сотні інтерв’ю про війну в Україні усім світовим медіа, а й зібрати під час конкурсу більше 12 мільйонів гривень на купівлю інкубаторів, щоб серця недоношених малюків, які народжуються під час війни билися. Виконання цієї місії TVORCHI планують продовжити у турі Україною.

За словами артистів, тур Heart of Steel — це подяка усім українцям за підтримку одне одного, сталеві волю і серця, за допомогою яких сьогодні кожен бореться на своєму місці. На концертах прозвучать усі хіти артистів, серед яких: “Не танцюю”, Believe, “Мова тіла”, Bonfire та нові треки.

Окрім Тернополя у рамках туру TVORCHI планують відвідати ще 10 міст України.

В Україні запустили сайт із вакансіями до ЗСУ

Співачка та акторка Жіночого Кварталу Laliko презентує альбом “Моє”