Як обрати жіночі джинси: модні лайфхаки

Поділитися

Кожна представниця прекрасної статі повинна мати у своєму арсеналі хоча б одну пару джинсів. На сьогодні існує безліч моделей, які відрізняються фасоном, кольором та іншими факторами. Але обираючи таку річ, слід в першу чергу подбати про свій комфорт. Тому варто враховувати:

  • крій;
  • довжину ноги; 
  • стиль;
  • розмір. 

Ці речі можуть підкреслити фігуру. Однак якщо неправильно підібрати штани, недоліки також можуть підкреслитися. Тому так важливо враховувати кілька аспектів, щоб знайти турецькі джинси жіночі, які будуть дійсно ідеальними.

На що звернути увагу при виборі джинсів

Справжні джинсові штани зазвичай мають зовсім інші маркування розміру, ніж інші предмети одягу. Американські розміри можуть збити з пантелику, тому варто спочатку ознайомитися з цими цифрами. Крім того, одні моделі будуть більш еластичними, а інші — менш, тому їх посадка на тілі істотно відрізнятиметься. Джинсові штани можуть взагалі не тягнутися, що може вимагати вибору моделі на два-три розміри більше. Варто придивитися до деяких параметрів, які стануть в пригоді при покупці модного одягу.

Довжина штанини визначається літерою L, що в перекладі з англійської означає довжину. Вона виражається в дюймах, як і ширина талії, яка своєю чергою позначається літерою W, тобто обхват талії. Найчастіше цей параметр визначається за шкалою від 22 до 33 дюймів. Щоб дізнатися розмір ваших штанів у сантиметрах, помножте дюйми на 4.

Види джинсів

Елегантні чорні жіночі штани — це дійсно маст-хев в гардеробі кожної модниці, адже вони дозволяють створювати безліч стилів.

Є жінки, які полюбляють моделі джинсів із завищеною талією. Незалежно від того, чи це елегантні жіночі штани чорного або іншого кольору, ці моделі оптично подовжують фігуру, роблячи її більш стрункою. Крім того, вони відмінно маскують живіт, що виступає.

Джинси з дірками на колінах не виходять з моди вже багато років. Вони ідеально поєднуються як з елегантними, так і з базовими топами. Також можна знайти джинси класичних відтінків, а також моделі чорного та інших кольорів. Вони також повинні бути обов’язковими в гардеробі будь-якої жінки, тому що допускають безліч варіантів стилю. Знайти ці та інші варіанти можливо в інтернет-магазині TT-turk за доступними цінами. Тут представлений великий вибір моделей, тому кожна жінка точно зможе знайти тут оптимальне рішення.

Корупцію прирівняють до держзради: що стоїть за ініціативою Зеленського?

5 причин купити дитині самокат