5 причин купити дитині самокат

Поділитися

Часи, коли батьки морочилися над тим, щоб загнати дитину додому, давно минули. Сьогодні діти все більше часу проводять перед комп’ютерами чи зі смартфоном у руках. Саме тому одним з основних завдань для батьків стає прищепити інтерес у дитини до фізичної активності. У цьому допоможе самокат, який ви зможете замовити на сайті магазину http://www.veloplaneta.ua/ua. Варто відзначити, що існують і інші вагомі причини для покупки такого транспорту. Про них і поговоримо.

Чому варто купити дитині самокат?

Серед основних причин для покупки самоката слід зазначити такі моменти:

 

  1. Розвиває координацію – у процесі навчання їзди на цьому виді транспорту малюк зможе краще координувати себе, що стане в пригоді в майбутньому.
  2. Початкова фізична підготовка – дитині буде легше перемикнутися на інші фізичні активності, оскільки вона вже буде підготовлена.
  3. Спілкування – дитина зможе знайти собі друзів з хобі, що розвине навички спілкування і не дозволить їй нудьгувати на вулиці.
  4. Швидкість пересування – маленькі діти часто відстають від батьків під час прогулянок, двоколісний транспортний засіб нівелює вашу перевагу у довжині кроку.
  5. Здоров’я – дитина набагато частіше перебуватиме на вулиці, що піде на користь її здоров’ю та імунітету.

Також поїздка на самокаті дозволить дітям почуватися більш самостійними та розвине кругозір.

Переваги самоката для батьків

Такий транспорт має чимало плюсів не лише з погляду розвитку дитини, а й з боку батьків:

  • він більш компактний за велосипед, тому його без проблем можна зберігати вдома або брати з собою в поїздки;
  • оскільки вам, скоріше за все, доведеться, рано чи пізно, купувати велосипед, самокат дозволить малюку отримати певні навички щодо утримання рівноваги;
  • такий транспорт дешевший від інших, тому ви зможете заощадити;
  • вибір сучасних самокатів дійсно великий, і дитина без проблем знайде відповідного «друга».

Загалом, покупка самоката виглядає чудовим рішенням для розвитку вашого чада, прищеплення йому інтересу до прогулянок та пошуку нових друзів. Можливо, і ви складете пару синові чи доньці в гонитві за новими враженнями.

Як обрати жіночі джинси: модні лайфхаки

Міжнародне арабське медіа “Al Arabiya News” опублікувало колонку про війну в Україні