Догляд за шкірою рук у холодний період року

Поділитися

Доглядати за руками потрібно завжди, незалежно від сезону. Але в холодний час шкіра потребує особливої уваги, піддаючись негативному впливу зовнішніх факторів. Покрив може пересихати, червоніти, лущитися, тріскатися. Це негативно відображається на естетичному вигляді, викликає дискомфорт та провокує передчасне старіння шкіри. 

Застосування спеціальних засобів сприятиме збереженню краси рук. Представлений в лінійці відомого французького бренду крем La Roche-Posay з термальною водою допоможе забезпечити потрібний догляд за шкірою у холодний період.

Прості правила 

Щоб зберегти шкіру рук, необхідно дотримуватися простих правил:

 

  1. Не виходьте на вулицю при мінусовій температурі без рукавичок. Найкраще придбати якісний аксесуар з м’якої вовни.
  2. Відмовтесь від надто гарячої води – і при митті рук, і при купанні, і при прибиранні. Вона посилить подразнення та сухість. Особливо небезпечно гріти руки з морозу під гарячою водою: різкий перепад температури негативно відображається на кровообігу, провокуючи звуження судин. Краще мати справу з теплою водою, м’яким милом і обов’язково витирати руки насухо після миття, щоб не допускати втрати вологи зі шкіри після випаровування її з поверхні. 
  3. Не заощаджуйте на кремі для рук. Він має не тільки зволожувати, а й поновлювати захисний баланс, заживляти дрібні тріщинки. Застосовувати такий засіб потрібно постійно протягом дня. Восени та взимку оптимально підійде крем для рук Lipikar Xerand від La Roche-Posay. 

 

Якщо, попри виконання всіх наведених вище рекомендацій ваша шкіра все ще доставляє вам дискомфорт, обов’язково отримайте консультацію дерматолога. 

Детальніше про крем Lipikar Xerand від La Roche-Posay

Бренд La Roche-Posay спеціалізується на виробництві якісних безпечних засобів. Вони допомагають зменшити неприємні прояви сухості, лущення та свербіння при певних станах, як, наприклад, атопічний дерматит. Крем Lipikar Xerand – це відновлювальний засіб для дуже сухої, подразненої шкіри рук. При високій ефективності дії така дерматокосметика замінить одразу кілька продуктів, таких як маски, емульсії та ін.

 

З настанням холодів варто особливо піклуватися про красу рук, які сповна відчувають на собі негативний вплив несприятливих зовнішніх умов. Фізичний захист, миття теплою водою і застосування якісних засобів для зволоження та живлення допоможуть зберегти здоров’я шкіри. 

 

 

Все, що варто знати про панічну атаку

СМТ більше не буде: що змінює закон про дерадянізацію