Janeuary зняла відеокліп у філармонії

Поділитися

Київська Національна філармонія надала свій Колонний зал для зйомок музичного відео нового кліпу Janeuary. Запис було зроблено наживо, у магічній атмосфері храму вічної музики.

За словами Janeuary, під час створення композиції вона почувалася «поза усіма можливими вимірами, де існує час», розвинувши композицію «від двох нот до цілого оркестру» та віддаючись творчості так, «ніби завтра мене не стане».

У записі «Heart exposure symphony» брав участь збірний оркестр професіоналів: диригент та віолончеліст Олександр Госачинський, скрипалі Андрій Рахманін та Дмитро Філатов, альтисти Максим Ощепков і Ганна Полозова, контрабасист Павло Гайдаєнко.

Ідею для музичного відео на власну композицію «Heart exposure symphony» («Симфонія відвертого серця») Janeuary реалізувала з командою професіоналів на чолі зі своєю менеджеркою Яною Майорніковою, досвідченим оператором Євгеном Усановим та продюсеркою Ольгою Данюковою.

Попередній реліз артистки був високо оцінений і підтриманий такими відомими українськими журналами, як ELLE, Marie Claire, VIVA, а також багатьма онлайн-виданнями. Художники з Австрії (Відень) та Японії (Кіото) обрали композиції Janeuary як супровід своїх робіт. Молоді танцюристи (Україна, США, Європа) провели своєрідний флешмоб, викладаючи в соцмережі власні хореографічні номери, поставлені на музику Janeuary.

Звання Герой України хочуть присвоювати кожному загиблому військовослужбовцю. Чим це загрожує державі?

Кількість вакансій на ринку праці збільшується