Рідина для вейпу 70VG/30PG – особливості та переваги

Поділитися

Будь-який пристрій для паріння є не що інше як парогенератор. Пара, яку вдихає курець, затягуючись електронною сигаретою, виробляється завдяки рідині, що знаходиться всередині пристрою. Сьогодні, за наявності широкого асортименту будь-якої продукції, у тому числі електронних пристроїв для вейпінгу, дуже складно зробити вибір. А правильний – ще складніше.
Електронне паріння визнано менш шкідливим, ніж використання звичайних цигарок. До того ж, вейпінг – це ще й смачно. Але багато курців побоюються його спробувати, оскільки не знають, з чого роблять жижу для електронної сигарети. Вміст рідини для електронних сигарет здається небезпечним.
Важлива частина електронного куріння – це суміш, що в процесі перетворюється на пару і надходить в організм курця, забезпечуючи його необхідним нікотином. Від її складових залежить не лише кількість пари, а й смакові якості. Що ще, крім нікотину, містить рідина VG 70. яку пропонує інтернет-магазин Cloudy?

Склад рідини для вейпу VG 70

Будь-яка суміш, так само, як і рідина VG 70 для вейпу, зазвичай містить 2 основні інгредієнти:

  • Натуральний гліцерин (VG), який видобувають з рослин. Він має високу в’язкість, не сильно б’є по горлу, дає щільну і солодкувату пару, але характеризується утворенням осаду.
  • Пропіленгліколь (PG) – має малу в’язкість, інтенсивний аромат, але значно вдаряє по горлу.

Завдяки тому, що пропорція підібрана саме таким чином, рідина досить повільно нагрівається, вдихається вона м’яко, тобто навіть при глибокому затягуванні можна не боятися опіку слизової оболонки, але цей варіант не підходить для використання у ПОД-системах.

Пропорції

Щоб досягти оптимальності смаку, щільності пари та необхідного удару по горлу, PG та VG змішують у різних співвідношеннях. Наприклад, у рідині PG 30 VG 70 пріоритет має гліцерин. Це традиційне співвідношення, яке використовують і у готових сумішах. Для самозамішування необхідно купити рідину PG 30 VG 70 (вони можуть містити нікотин від 0 до 36), додати улюблений ароматизатор і насолоджуватися парінням.
70VG/30PG – густа тягуча рідина, яка є негласним стандартом рідин для вейпів. Вона ідеально підходить для вейпів з кальянною тягою, для заправки дріпок і баків. Слід розраховувати на це, вибираючи міцність рідини з цими показниками. З її асортиментом можна ознайомитися, наприклад, на https://cloudy.com.ua/ru/catalog/jidkost-dlya-elektronnyh-sigaret/70na30. Найкращим вибором вважаються безнікотинові суміші, при цьому можна обирати будь-який смак, навіть екзотичний. Крім того, у таких пропорціях також випустається рідина з вмістом нікотину аж до 24 мг і вище. Якщо хочеться спробувати щось міцне, але немає впевненості, можна просто обрати невеликій флакон, наприклад, 10 мілілітрів, та подивитися на результат.

Топ-4 виробників рідини для вейпів 70VG/30PG

Вейпінг зародився не вчора. Виробники з’являлися та зникали. Але деякі створили бестселери, які й досі популярні.

  • Bad Drip – відомий американський бренд. Уславився міксом Farley’s Gnarly Sauce – рожева жуйка.
  • Cuttwood. Марка знаменита Unicorn Milk і Bird’s Brain – полуниця з вершками та пластівці з ягодами.
  • Jam Monster з їх знаменитим підсмаженим тостом з олією та джемом. Лінійка містить близько 10 варіантів.
  • Zenith випускає фруктові рідини, що нагадують лимонади – насичено та яскраво.

Таким чином, рідина для вейпу 70/30 є класикою, такі варіанти випускають практично всі виробники. Вони розрізняються не лише за смаками, але й за об’ємом флакону та вмістом нікотину. Тож. коли курець обирає суміш для вейпу, йому потрібно враховувати всі ці моменти.

16 грудня у Тернополі Піккардійська терція

28 листопада у файному місті сольний концерт гурту “Джевелін”