В Криму окупанти викрали 22-річного кримського татарина Фархада Солієва

Поділитися

У місті Севастополь 3 листопада 2023 року 22-річного кримського татарина Фархада Солієва викрали невідомі люди в формі. Як повідомляє мати зниклого, судячи з записів камер спостереження форма належала працівникам фсб.

На сьогодні, мати Фархада Солієва написала заяви до окупаційних “правоохоронних органів”, але інформації про стан чи місцеперебування сина так і не отримала.

Нагадаємо, що станом на 13 листопада відомо, що окупанти в Криму незаконно ув’язнили 190 осіб (29 – арештовані (з них 21 кримські татари), 143 – ув’язнені (з них 102 кримські татари), 18 – без статусу). Зі 190 осіб – 123 кримські татари.

Це не перший випадок викрадення українських громадян в Криму російськими окупантами. Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим засуджує незаконне викрадення та утримання українських громадян російськими окупантами та закликає міжнародну спільноту реагувати на чергові злочини росії й грубе порушення норм міжнародного гуманітарного права.

Тільки звільнення Кримського півострова допоможе забезпечити повну реалізацію прав та свобод людини й зупинити злочинні дії окупантів!

СМТ більше не буде: що змінює закон про дерадянізацію

У Теребовлі весною розквітне державний прапор України