Сироватка для обличчя: плюси для шкіри

Поділитися

Сьогодні все більше дівчат обирають сироватки для догляду за шкірою обличчя, як базовий засіб. Вони справді ефективні для дівчат і жінок різного віку. Сироватка – це концентрат, який швидко проникає в шкіру та найкраще діє в тандемі з кремом. Косметологи стверджують, що сироватка посилює результат крему. Разом вони вирішують низку косметологічних проблем. 

Одним з популярних продуктів на ринку є сироватка Віші, яка має низку переваг перед складами інших брендів. З’ясуймо, які ж переваги використання сироватки для обличчя.

Яка буває сироватка?

Косметичною сироваткою називають склад, у якому сконцентровано велику кількість корисних речовин. Вони допомагають у боротьбі з певною проблемою шкіри. Сироватку люблять за її легку текстуру, зокрема засіб можна наносити на орбітальну зону (навколо очей). Ось які різновиди виокремлюють косметологи:

  • детокс-сироватки – допомагають швидкому виведенню токсинів зі шкіри, підтримці її імунітету;
  • омолоджувальні – сприяють інтенсивному розгладженню зморшок, процесу оновлення клітин;
  • відновлювальні – запускають процес регенерації клітин шкіри, освітлюють шкіру у разі пігментації. 

Зокрема варто орієнтуватися на тип шкіри, коли обираєте сироватку: 

  • сухий;
  • жирний;
  • нормальний.

Ще раз звертаємо увагу на те, що сироватка не замінює крему. Для найбільшого ефекту ці два засоби (а також лосьйони) необхідно використовувати в комбінації.

Переваги сироватки

Попри широкий вибір цих косметичних засобів, кожен тип сироватки вирішує своє завдання. Але всі вони мають кілька загальних плюсів: 

  1. Висока концентрація активних компонентів – це визначає вищу потужність порівняно з гелями та просто кремами, а також забезпечує широкий спектр дії косметичного засобу.
  2. Продуктивність – ефект від застосування сироватки помітно одразу, особливо якщо застосовувати її комплексно з іншими засобами однієї лінійки.
  3. Легка текстура – швидко поглинається шкірою та проникає у глибокі шари. Сироватку ще можна використовувати навколо очей, на відміну від крему. 
  4. Функціональність – цей засіб не просто живить або зволожує шкіру, але також вирівнює її тон, забезпечує ефект ліфтингу та сприяє виробленню колагену.

Ще однією беззаперечною перевагою складів можна назвати той факт, що вітамінізований склад підходить і для молодої шкіри. Зазвичай,  сироватки з кремом використовують від 25 років. Вони допомагають зволожувати шкірний покрив, захищати його від появи зморшок або ліквідувати негативний вплив довкілля. Як бачите, плюсів у такої косметики дійсно багато: а це ще один привід дякувати Всесвіту за жіночу красу.

Чому на Закарпатті підірвали депутатів гранатами? Це лише початок загостреної реакції українців на несправедливість?

20 грудня у Тернополі презентують антологію текстів українських письменниць