“Ворогам”: послання від військового до росіян

Поділитися

Молодий український автор та виконавець Іоан Мельник продовжує активно завойовувати українського слухача, будучи в лавах ЗСУ, як і мільйони інших наших хлопців і дівчат.

Артист презентує новий сингл «Ворогам», який стане частиною його майбутнього альбому. Іоан записує музику дистанційно та робить промо свого матеріалу, завдяки своїй команді.

Іоан пише про своє життя, а його треки відповідають нашим часам. Працюючи в жанрі поп-музики він виражає свої емоції, досвід, страхи та бажання. Його новий трек — «Ворогам» — послання тим, хто хоче нас знищити та для тих, хто не дозволяє цього.

Третя за рахунком пісня молодого українського виконавця Іоана Мельника вийшла найособливішою, найрізноманітнішою і найвідвертішою. «Ворогам» — трек, який чіпляє з першої секунди прослуховування завдяки дуже яскравому приспіву, а куплет не залишає сумнівів у рішучості нашого героя.

І хоча Іоан описує особисті почуття, впевнений – їх готові поділити всі наші воїни. «Це бойовий, мотиваційний трек, то звучить моя лють та адреналін», — розповідає артист.

Трек розповідає про військового, їх любов та почуття. Зокрема, Іоан звертається до батьків – як до своїх, так і до батьків інших захисників.

Пісня має основний меседж, який буквально близький кожному українцю:«Я закликаю на захист країни та роблю все, щоб справедлива смерть прийшла до тих, хто напав на нашу країну» — розповідає Іоан.

Може здатися, що пісня має дуже жорсткий текст, але насправді вона про кохання, про майбутнє, в якому не буде ворогів. Чому? — Послухайте нову пісню Іоана Мельника та зможете знайти у ній відповіді.

Зарядитись силою на боротьбу та підтримати наших військових можете і ви. Трек доступний на усіх стримінгових сервісах.

“Станція Краматорськ”: новий проєкт, у якому військові розвінчують російські фейки

Найпопулярніші пошукові запити Google: що в Україні шукали найбільше