Деталі про “розумний холодильник” Bespoke Flex Refrigerator 2024 від Самсунг

Поділитися

Вже цього січня, Самсунг планує презентувати новий побутовий пристрій з інтегрованим штучним інтелектом у межах виставки CES. Це, “розумний холодильник” з чотирма дверима та системою AI Family Hub+. За наявною інформацією, цей кухонний помічник оснащений внутрішньою камерою, яка буде ідентифікувати окремі продукти. Ба більше, завдяки спеціальному софту, холодильник пропонуватиме актуальні рецепти з огляду на наявні запаси. 

У The Verge зазначається, що виробники вже показували подібну модель у січні минулого року. Але, наступна версія набула вагомий апгрейд. При цьому, гарно відпочити допоможе казино Ельдорадо, яке пропонує доступ до кращих ігрових автоматів. 

Додаткові можливості штучного інтелекту та інші переваги

Наявність відеореєстратора та додатку Samsung Food сьогодні не є чимось новим. Але, завдяки 32-дюймовому дисплею, господарі матимуть змогу дивитися відео з ТікТок або Ютуб на дверцятах холодильника. Також, інженери Самсунг вдосконалили опції штучного інтелекту:

  • Додаток “Самсунг Фуд” підключатиметься до особистої сторінки Samsung Health та, адаптуватиме страви до дієтичних потреб людини;
  • Камеру навчили розпізнавати страви по фото та генерувати рецепти;
  • Функція персоналізації допоможе адаптувати страви під будь-які вподобання;
  • З’явилася можливість самостійного введення даних про термін придатності харчів. Перед збіганням терміну, пристрій сповістить господарів про це. 

Не обійшлося також без певних обмежень, тобто Vision AI здатна сприймати лише 33 продукти. З цієї причини, не варто очікувати, що пристрій ідентифікує якісь рідкісні продукти. Але, наступного року Самсунг планує презентувати ще одного помічника для кухні. Це плита Anyplace Induction Cooktop, яка матиме невеликий дисплей для перегляду рецептів з Samsung Food.

Тернопільська міська рада купувала лише дешеві дрони на фронт і загалом лише на 10 місці серед обласних центрів

Права людини під час війни. Конспект лекції Нобелівської лауреатки Олександри Матвійчук