Детальніше про відкриття філії Rakuten у Києві та подальші плани японського техногіганта

Поділитися

Ракутен – відома технологічна компанія з Японії, яка серед іншого, керує всім відому соцмережу “Вайбер”. 15 січня стало відомо про відкриття її філії у Києві. При цьому в Україні є три активні підрозділи, що базуються в столиці та південній пальмірі – Одесі.

Ідея про запуск офісу прийшла М.Мікітані (голові правління) у процесі дипломатичної місії. На ній він супроводжував японську делегацію у вересні 2023 року як представник бізнесу. Тоді ж було проведено кілька зустрічей із українськими лідерами, серед яких був і президент. Для того, щоб відволіктися від буденних проблем, можна використовувати elslots casino вхід, після чого буде доступно сотні кращих слотів від відомих розробників.

Що планують японці після запуску офісу в українській столиці

Одним з основних завдань нового київського офісу Rakuten вважає зміцнення своєї присутності та розвиток діяльності в Україні. На додаток, користуючись ним, вже наявні маркетологи та програмісти зможуть співпрацювати тісніше та ефективніше. Водночас компанія має такі короткострокові цілі:

  • Відкрити більше вакансій у галузі розробки цифрових технологій;
  • Найняти якісного управлінця для курування українського підрозділу Ракутен;
  • Запустити онлайн-гаманець Viber після успішного тестування на європейському ринку. Даний сервіс допоможе людям отримувати та відправляти швидкі фінансові перекази у безпечному режимі.

Окремо корпорація заявила про намір взяти участь в українській програмі «Дія.City». Цей проєкт допомагає розвивати бізнес в Україні та залучати закордонні вклади в країну. У разі участі Ракутен, нашій країні буде надано сприяння у цифровій трансформації та покращенні екосистеми приватного сектору.

Коротко про Rakuten: чим прославилася компанія

Ракутен була запущена ще наприкінці 1990-х років і спочатку діяла як віртуальна книгарня. Проте з розвитком технологій інтернету фірма розширювала свої сфери впливу. І так, у 2024 році вона набула статусу відомої технологічної корпорації у світі.

Тут пропонується безліч послуг, знайомих звичайним людям, від обміну повідомленнями та медіа-контентом до доставлення їжі та бронювання подорожей. Водночас популярними продуктами Ракутен вважаються: власний платіжний сервіс, онлайн-магазин, хмарне сховище та інше. І попри великі досягнення, просування фірми не зупиняється.

Особливості нового бюджетного монітора для геймерів від Xiaomi

NEGODA заспівала “Погляну в твої очі”