Особливості нового бюджетного монітора для геймерів від Xiaomi

Поділитися

Останнім часом, на ринку побутової техніки почало з’являтися все більше інноваційних продуктів. Серед них є й такі пристрої, що підходять геймерам, наприклад ігрові приставки або монітори. Зокрема, 17 січня китайська дочірня компанія Сяомі – Redmi презентувала новий геймерський дисплей Monitor G34WQ.

За повідомленням китайського видання Gizmochina, ймовірно, цей монітор є найдоступнішим на сучасному ринку. Він має незвичайні зовнішні особливості та вдосконалені характеристики. Щоб дозвілля було більш приємним, можна скористатися elslots casino, яке пропонує цілодобовий доступ до найкращих ігрових автоматів.

На що потрібно звернути увагу

Більшість поціновувачів комп’ютерних ігор шукає великий екран, на якому всі розваги виглядатимуть епічно. І, новий пристрій від Сяомі відповідає цій вимозі. Тож, екран Redmi G34WQ 2024 має:

  • 34-дюймову панель вигнутої форми;
  • Оновлення з частотою 180 Гц та роздільну здатність до 3440×1440 (WQHD);
  • Кривина становить 1 500 р. зі співвідношенням 21:9;
  • Коефіцієнт пікової яскравості наближено до 350 ніт.

На додачу, пристрій має преміальну версію AMD FreeSync та швидкий відгук до однієї мілісекунди. Щодо охоплення кольорів, дисплей має змогу показати 95% відомих відтінків з високою точністю передачі. При цьому, тут доступна підтримка налаштувань яскравості за допомогою постійного струму. 

Монітор передбачає настінний або настільний монтаж. Щодо першого варіанту, у комплекті йдуть всі необхідні кронштейни. Тим більше екран можливо рухати вперед та назад. А, для облаштування місця за столом, існує спеціальна підставка, яка дозволяє рухати пристрій у різні боки. 

Що відомо про вартість пристрою

Хоча існують побоювання про те, що новий монітор від Редмі не вийде за межі Китаю, він неодмінно з’явиться на таких майданчиках, як, наприклад, АліЕкспрес. Тобто, перехід переважної більшості пристроїв Сяомі до інтернет-магазинів вже є певним трендом. Продажі всередині піднебесної почалися 17 січня з восьмої години вечора за місцевим часом. При цьому, початкова вартість становить приблизно 280$. Але, через деякий час, монітор можуть почати відправляти за 210$.

Минулого року, провідна китайська компанія випустила монітор Redmi G27Q. Він також передбачав безліч переваг для геймерського товариства, зокрема екран на 27 дюймів з підтримкою 2К. При цьому, вартість моделі у Китаї становила на 100 юанів менше, ніж у сучасної версії. 

 

У реєстр військовозобовʼязаних додаватимуть більше даних. Як це вплине на мобілізацію?

Детальніше про відкриття філії Rakuten у Києві та подальші плани японського техногіганта