Детралекс — на допомогу венам та судинам

Поділитися

Вегето-судинна дистонія та інші проблеми з судинами дуже впливають на якість життя людей. Це дуже вразливі до погоди люди, а також вони сильно реагують емоційно на події, негативно позначаючись на стані вен та судин. 

Тому надзвичайно важливим моментом для всіх людей є відстеження здоров’я та проходження УЗД вен. Підтримувати їх у належному стані допомагають ліки Детралекс https://liki.ua/ru/shop/brands/detraleks-4501, придбати їх можна у вигляді пігулок на Liki.ua.

Склад та особливості дії Детралекс

Сам засіб відноситься до групи венотонізуючих та ангіопротекторних. Це означає, що речовини, які входять до складу, забезпечують нормальну мікроциркуляцію крові та проникність судин. Детралекс призначають ось в яких випадках:

  • судоми та больові відчуття у ногах;
  • важкість та постійна втома в нижніх кінцівках;
  • трофічні виразки на венах;
  • набряки;
  • поява так званих судинних «зірочок»;
  • геморой.

До складу препарату входять діосмін та гесперидин – компоненти рослинного походження. У процесі виготовлення засобу застосовується надсучасна технологія мікронізації діючої речовини. Завдяки цьому інгредієнти ліків надходять до кишківника в подрібненому вигляді, практично відразу всмоктуючись. Саме тому їх вплив на слизову ЖКТ є мінімальним, через що препарат дуже добре переноситься пацієнтами.

Доза та режим прийому Детралекс

Таблетки доступні пацієнтам у двох дозуваннях – по 500 і 1000 мг. Пити їх можна у будь-який час доби – тут все залежить від призначення лікаря та періоду активності пацієнта. Пігулки ковтають, не розжовуючи, та їх обов’язково треба запивати великою кількістю води.

Для лікування вен лікарі зазвичай назначають 1000 мл речовини на добу — або разово, або в два прийоми протягом дня. Тривалість терапії визначає лікар, залежно від стану здоров’я хворого. Курс може проходити протягом кількох місяців аж до року. Якщо після завершення лікування симптоми повертаються – назначається повторно.

У разі лікування геморою добова норма Детралекс збільшується вдвічі, а пити ліки треба тричі на добу. В інструкції вказано дозування, яке може коригуватися лікарем з урахуванням стану пацієнта. 

Співачка Zelenooka мстить усім зрадникам

Університетів стане менше. Уряд знову готує масштабну реформу вищої освіти. Які університети закриють в Тернополі?