Співачка Zelenooka мстить усім зрадникам

Поділитися

Співачка Zelenooka презентує нову роботу “А ти казав”. Це поп-музика про токсичні відносини та зраду. Основа треку – емоційний контраст. Артистка розповідає історію помсти зраднику та розбавляє сюжет лірики танцювальним поп-саундом з елементами синт-вейву.
Балансуючи між їдким сарказмом та іронією в тексті, Zelenooka залишає простір для свого пронизливого вокалу.
“Для мене ця пісня більше про атмосферу, а не глибокі сенси. Коли ти вмикаєш пісню на репіт, слухаєш по колу один і той самий трек, а в твоїй уяві з’являється асоціативний ряд та яскраві образи”, – ділиться Zelenooka.
“Під час перегляду кліпу в уяві розгортається сюжет детективного трилеру. В голові постають питання “Хто головний герой?”, “Що з ним трапилося?”, “Чим закінчилася ця історія?”. Образ героя ми спільно з режисером залишили в таємниці, щоби кожен міг уявити що з ним трапиться, якщо він вчинить зраду”, – розповідає співачка.
***Zelenooka – молода співачка, яка брала участь в шоу “Голос країни” та гучно заявила про сольну кар’єру в 2020 році з тік-ток хітом “Мамо (Ой, говорила мені мама)”. Артистка змішує поп-музику, бедрум-поп, мелодійний хіп-хоп та елементи синт-вейву у своїй творчості. Мікро-всесвіт співачки натхненний новий витком світової поп-музики, з елементами авангарду та яскравості.

Як отримати електронний рецепт ліків?

Детралекс — на допомогу венам та судинам