Віктор Скуратовський представив фільм про сильних українських жінок “Жінка сучасність”

Поділитися

Днями в кінотеатрі OSKAR ТРЦ Гулівер відбулась прем’єра фільму Віктора Скуратовського «Жінка сучасність». Стрічка розповідає про жінок, які роблять вагомий внесок в розвиток України у найскладніший період історії. Кожна героїня фільму — унікальна, смілива та сильна жінка, яка розповідає про кохання, родину, духовність, втрати та досягнення. Фільм викликає відчуття гордості та неймовірні емоції, які не залишають нікого байдужим.

Над стрічкою працювала команда Skin film production.

Авторка проэкту Наталья Крикун, Авторка музики Ольга Бажана, яка написала неймовірно чуттєву музику для кожної героїні стрічки.

Окрім розкриття історїї українських жінок, фільм несе й благодійні цілі. Всі гроші зібрані від проєкту підуть на навчальні гранти, мотиваційні та психологічні програми для жінок, що втратили роботу серед переселенців з регіонів поблизу бойових дій.

У фільмі знялись: Альона Чернюк, Ірина Бондарєва, Ольга Старовойт, Лілія Олійник, Марина Аристова, Макаров Ольга (Хомусько), Анна Павлова, Bazhana, Kropiva, Лена Чудо, Cвітлана, Людмила Хорунжа.

Окрема вдячність команді Skin film production,

режисеру Віктору Скуратовському, оператору Сергію Бандерасу, Юрію Коновальскому, Дімi Данг, адміністративній групі Віта Ткач, Ольга Астахова,

Особлива подяка продюсерці та власниці глянцю Fostylen Земфірі Орловій.

Величезна подяка фонду «Мамине Серце» та засновниці фонду Олені Ющенко.

Особлива подяка прекрасній героїні Катерині Кропиві — співачці, волонтерці і представниці благодійного фонду «Мамине серце». А також брендам-партнерам Avalon group, Vinos de la luz, Fantasticyou.

Запрошуємо всіх на офіційну премʼєру фільму, яка відбудеться на благодійному заході від Фонду мамине серце і Твій вихід у світ

18-го січня Arena City, Doppelgänger.

Реєстрація на гемблінг-сайтах та її особливості

Реєструйся на 1win та отримай бонус 500%