Apple Watch 8: можливості для здоров’я і тренувань

Поділитися

Смартгодинник від Епл допоможе завжди залишатися на зв’язку та контролювати основні показники здоров’я. Цей гаджет буде корисним для професійних спортсменів та любителів, тих, хто дотримується дієти й правильного харчування. 8 лінійка, презентована у вересні 2022 року, досі користується попитом.

Apple Watch 8 – універсальний пристрій, створений не тільки для спортсменів. Завдяки наявності GPS і безлічі датчиків він допоможе не загубитися під час мандрівки у горах або лісі, підтримає в заїзді на велосипедах чи квадроциклах. Відстежувати показники, тренуватися, займатися йогою буде веселіше, якщо увімкнути улюблену музику. 

Технічні особливості смартгодинника

Компактний гаджет поєднує в собі функції фітнес-браслета та смартфона, адже не тільки відстежує стан здоров’я під час тренувань, а й допомагає лишатися на зв’язку. Придбати Apple Watch 8 тут https://storeinua.com/ua/apple-all-uk/apple-watch/apple-watch-series-8 варто власникам Айфона будь-якої модифікації, адже вони дуже просто й швидко синхронізуються через Bluetooth.

За допомогою смартгодинника легко приймати дзвінки, читати й слухати голосові повідомлення, розраховуватися без фізичної картки через NFC. Компактний гаджет оснащений високочутливими датчиками, які оперативно фіксують показники та тримають власника в курсі всього, що відбувається з його тілом. У випадку погіршення пристрій повідомить про необхідність звернутися до лікаря.

Смартгодинник стане стильним аксесуаром, який можна носити щодня до будь-якого стилю одягу. Корпус із міцного алюмінію або сталі стійкий до подряпин та механічних впливів, випускається у двох розмірах – 41 і 45 мм. Завдяки технології Retina зображення завжди яскраве, захисне скло усуває відблиски й забезпечує зручний перегляд повідомлень навіть у сонячний день.

Функції Apple Watch 8

Гаджет буде корисним не тільки спортсменам, а й усім, хто веде здоровий спосіб життя та відстежує свій стан. Серед основних можливостей:

  • датчик температури тіла. За його допомогою буде просто не пропустити погіршення самопочуття й оперативно відреагувати. Датчик синхронізований із «Циклами», тому дозволить визначити дату початку овуляції;
  • моніторинг сну. Відстежує час відпочинку та відображає розгорнуту картину по фазах та їх тривалості. Смартгодинник визначить оптимальний час для пробудження та запропонує увімкнути будильник;
  • контроль рівня кисню у крові. Ця функція корисна не тільки для спортсменів, а й туристів-екстремалів;
  • 11 різновидів тренувань. Будь-який легко налаштувати залежно від виду спорту, яким хочеться займатися. Це пропозиція для професіоналів та тих, хто захоплюється окремими активностями;
  • підрахунок кількості кроків. Ця функція допоможе дбати про своє здоров’я під час прогулянки.

Apple Watch 8 має багато корисних опцій для спортсменів, туристів і тих, хто звик завжди бути на зв’язку.

Як ветерану з Тернопільщини розпочати власну справу?

Jerry Heil та alyona alyona про зміни в номері на Євробаченні-2024