Отримай ваучер для оплати навчання за спеціальністю “Ветеринарна медицина”

Поділитися
Розпочинається підвищення кваліфікації лікарів клінік ветеринарної медицини за спеціальністю «Ветеринарна медицина» на базі Подільського державного університету, м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька область.
У плані навчання: впровадження інноваційних технологій у професійну діяльність, здобуття теоретичних знань та практичних навичок у сфері ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи, засвоєння компетенцій необхідних для фахової діяльності, поглиблення навиків з питань інфекційної та інвазійної патології дрібних тварин, а також менеджменту та маркетингу у ветеринарній медицині.
Довідково: Ваучер – це документ, який дає право безоплатно пройти навчання за однією із 124 професій та спеціальностей із затвердженого Переліку https://is.gd/qjIfuw
Все про організацію навчання за ваучером на вебсторінці Державного центру зайнятості у розділі “Навчання” – “Ваучери”, посилання тут  http://surl.li/feqeq
За детальнішою інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil або за тел. «гарячої лінії» – (063) 5765756.

Збираємось у подорож: що потрібно туристу-початківцю?

В Україні запустили сайт-хронограф російсько-української війни