В Україні запустили сайт-хронограф російсько-української війни

Поділитися

24 лютого 2024 року виповнюється 2 роки від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Проте російсько-українська війна почалася задовго до цього, а саме з 2014 року, коли українці повстали проти корумпованої влади та свавілля росії в Криму.

Щоб підкреслити цей часовий проміжок українська креативна лабораторія Gusev Art Lab створила сайт-хронограф, який нагадуватиме як українцям, так і іноземцям, що ця війна розпочалася вже давно, і наша боротьба за вільний світ продовжується.

Сайт-годинник є свого роду відображенням українського часового поясу. Поясу, де більше 10 років триває війна. На сайті користувачі можуть побачити, скільки років, місяців, днів, годин, хвилин та навіть секунд триває наша боротьба за рідну Батьківщину. Додатково на сайті є можливість підтримати українців донатом. Переходячи за посиланням, користувачі побачать перелік українських благодійних фондів та платформ, куди можна зробити будь-який донат обравши підходящий по духу проєкт.

Артем Гусєв, засновник та креативний керівник лабораторії:

“Час йде. Війна з росією триває. Скільки ще вона буде йти ми не знаємо, але потребуємо допомоги. Щоб сильніше привернути увагу людей до війни ми вирішили створити простий та зрозумілий годинник, що буде нагадувати всьому світу про те, як довго українці боронять рідне. Життя України неначе на паузі, але ми продовжуємо боротьбу, тому ми закликаємо всіх, щоб вони теж не зупинялися і підтримували Україну. Годинник війни – символ, який допоможе привернути увагу до війни в Україні та залучити додаткову підтримку, яка нам так необхідна».

Сайт доступний українською та англійською мовами.

Отримай ваучер для оплати навчання за спеціальністю “Ветеринарна медицина”

Основні провали і досягнення допомоги Заходу