Співачка TRINY T присвятила новий сингл “Воля” другій річниці повномасштабного вторгнення

Поділитися


Українська співачка TRINY T презентує свій новий трек «Воля», який є виразом глибоких емоцій та відображенням духу українського народу в боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність.

Пісня, написана TRINY T ще влітку 2022 року, є першим синглом артистки, який вона написала з початку повномасштабного вторгнення росії. Пісня народилася зі слів “Мирне небо, білі хмари — ворог зникне наче мара! Вільні люди, вільне місто, рідна мова, берег чистий!” й чекала свого часу майже два роки.

«Саме так я відчувала, саме так я хотіла і хочу. Саме у це я вірю! Тобто, це не просто гарні придумані слова – це мої емоції, мої бажання і переживання! Ба більше, впевнена, це бажання і мрія усіх українців. Якщо ця пісня допоможе хоча б одній людині знайти силу та віру у краще майбутнє, я вважатиму свою місію виконаною», — коментує співачка.

Синглом «Воля» TRINY T показує слухачам світ жаги до життя, любові до рідної землі та надії на мир, які стають фундаментом опору, єдності та нескореності. Кожен рядок пісні відгукується в серцях українців, об’єднуючи їхні мрії та віру у вільну та суверенну країну.

«Моя велика мрія, яка пов’язана з музикою – виступати зі своїми піснями для своєї аудиторії, щоб люди приходили саме до мене, саме на мою творчість…надихати людей…відчувати їх настрій у своїх піснях! Це такий кайф», — розповідає TRINY T.

У майбутньому TRINY T планує продовжувати стабільно випускати щомісяця нові релізи. Кожен наступний трек, як завжди, буде відрізнятися від попереднього, демонструючи багатогранність артистки.

В ефірі телемарафону – прем’єра документального проєкту “Нескінченний лютий”

Чому зросла ціна на біткоїн?