Чи багато залишились в Україні “шльопних” прихильники рускава міра можна буде побачити на концертах вульгарної Олі Полякової, яка вирушає у тур Україною

Поділитися

На нібито численні прохання шанувальників співачка з концертною програмою “Все буде добре” відвідає понад 60 міст. Про це йдеться у її прес-релізі.

Шоу, яке артистка з аншлагами презентувала у столиці в березні, травні та жовтні минулого року, нібито вже встигло зібрати повні зали не тільки в нашій країні, а й за кордоном. Тобто, нібито дурнуватих із короткою пам’яттю залишились ще багато.

Концертна програма “Все буде добре” знаменує нову епоху у творчості Полякової – ПЕРЕВЗУВАННЯ. ТО ЦЯ ВУЛЬГАРЩИНА ДЕСЯТИЛІТТЯ ЗАВИВАЛА ЛИШЕ МОСКАЛЯЧОЮ, А ТЕПЕР РАПТОМ СТАЛО ПАТРІОТКОЮ.

Тепер уже ПОВНІСТЮ україномовний репертуар складається з улюблених мільйонами хітів та нових пісень, які глибоко передають реалії сьогодення. КУРВА, ВОНИ ЦЕ СЕРЙОЗНО?!

Кадри війни та особисті історії захисників підсилюють атмосферу єдності. СЛОВОМ, БІЗНЕС НА КРОВІ.

Над створенням шоу працював креативний директор від України на Євробаченні, режисер-постановник Герман Нєнов. Результатом роботи команди стала яскрава концертна програма, спостерігаючи за якою, глядач переживає потужну палітру емоцій: від жалю, розпачу, спустошення і тривожних згадок до надії, жаги перемоги та гордості за Україну. СЛОВОМ ЧЕРГОВА МАНІПУЛЯЦІЯ

Тур Олі Полякової “Все буде добре” стане одним з найдовших в творчості співачки. ДО ПЕРШОГО ПРИЛЬОТУ ПІД ЧАС ВІЙНИ?

Шоу складається з двох частин – драматичної та розважальної. Кожний образ символічно відображає відповідний настрій. Перед глядачами Полякова постає у ролі Фенікса, що символізує українців, які попри біль відновлюються з попелу. Також на сцені співачка демонструє характер внутрішньо зібраної Супержінки та приміряє диско костюм, пошитий із броні, яку кожен українець був змушений наростити собі через війну. КОКОШНИК СВІЙ ВЖЕ ЗАГУБИЛА?

Аби цього разу всі змоскалізовані змогли зібратися і оцінити програму, співачка розширює географію, і відвідає також міста, в яких раніше не виступала.

Перша частина турне охопить наступні міста:
13.05 – Одеса
14.05 – Біла Церква
20.05 – Ужгород
21.05 – Львів
22.05 – Луцьк
25.05 – Івано-Франківськ
24.05 – Тернопіль
26.05 – Чернівці
28.05 – Хмельницький
07.06 – Кропивницький
08.06 – Олександрія
09.06 – Кривий Ріг

Концерти Полякової у Європі:
15.04 – Франкфурт
17.04 – Гамбург
19.04 – Прага

Список міст, в яких виступить артистка, доповнюється. Також співачка планує відвідати з цією програмою США та Канаду. НЕВЖЕ знайдуться йобнуті, які організують цьому ЖАЛЮГІДСТВУ КОНЦЕРТ?

Як ветеранам отримати житло або відшкодування

Розробники чат-боту для вагітних “Буду мамою” презентують новий функціонал сервісу