Організатор замаху на відомого львівського “авторитета” Богдана Копитка отримав довічне

Поділитися

Організатор замаху на відомого львівського «авторитета» Богдана Копитка отримав довічне
Шевченківський районний суд міста Львова виніс вирок організатору та виконавцям замаху на львівського бізнесмена Богдана Копитка, який стався 7,5 років тому. Тоді на дорозі в Старому Селі вибухнув позашляховик Mercedes-Benz G-Class, загинули троє охоронців бізнесмена, сам Богдан Копитко не постраждав. Організатору замаху Дмитру Гаврилюку присудили довічне ув’язнення, а двом виконавцям Станіславу Монте та Івану Кольцову по 15 років тюрми.

Колегія суддів визнала доведеною провину 46-річного уродженця Львова Дмитра Гаврилюка, 36-річного мешканця Чернівців Станіслава Монте та його однолітка, громадянина росії Івана Кольцова в організації та здійсненні замаху на Богдана Копитка, внаслідок чого загинули троє його охоронців. Відповідний вирок було оголошено 19 березня. Вирок наразі не оприлюднений в судовому реєстрі.


Відповідно до вироку, Станіслав Монте та Іван Кольцов отримали покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. Дмитра Гаврилюка, який вважається одним з ватажків угруповання кримінального авторитета Володимира Дідуха на прізвисько «Вова Морда», засудили до довічного ув’язнення.

Привласнив майже 25 млн грн, виділених на будівництво Палацу спорту у Тернополі – підозрюють ексдиректора товариства

Співачка Alina Nechaeva запрем’єрила свою нову пісню “Бувай”